Tilsvar til vurdering

Elendig lege og legekontoret

Vert pasient der siden 2007 og da Claus tok over som er uerfaren, lytter ikke til psykiateren som er mye eldre enn han og notererabsolutt alt som er.

Legeattester limer han inn fra legejournaler og tar dobbelt betalt.

Han notere ikke kommentarer til en uavklart sak, men diagnose setter han lett pga eprekrisen er feil, altså en lege skal gjøre jobben sin og ikke forverre ting for pasienten.

Ene gangen da jeg hadde bikka telefonkonsultasjon så måtte jeg stresse ut av høyskolen pga legekontoret masse på å betale timen før jeg hadde mottar timen.

Da han kom på trånd så handla det om å betale, da jeg fikk avklart legeerklæring da svarte han ” møte opp personlig” å la på. Mista totalt respekten da.

Siden juli så har all sensetiv informasjon gått via epsot pga han har stemt pasientsky.

Enda er det stengt og legekontorer oppgir feil time. Dem ber meg komme fra Gjøvik personlig for å få legeerklæring. Er en grunn til at det finnes elektronisk kommunikasjon samt telefonkonsultasjon så kontoret har blitt dårlig. Styreleder kansellere timen så ikke mulig å prate med han.