Tilsvar til vurdering
En fantastisk lege og en varm og omsorgsfull behandling
Lørdag 29. august , 2026 var jeg til time hos gynekolog Saida Amirova, og jeg ønsker å legge igjen en varm og hjertelig anmeldelse.
Allerede fra starten gikk alt veldig bra. Jeg ble positivt overrasket over at timen startet nøyaktig til avtalt tid, uten venting. Det var en veldig hyggelig og vennlig atmosfære på klinikken, og jeg ble til og med tilbudt kaffe. Det kan virke som en liten detalj, men det er nettopp slike små ting som skaper en følelse av omsorg og komfort.
Jeg vil spesielt trekke frem dr. Saida Amirova. Hun er en svært rolig, oppmerksom og behagelig lege. Hun lyttet nøye til meg, lot meg få forklare det jeg ønsket, svarte grundig på spørsmålene mine og gjennomførte undersøkelsen på en svært respektfull og skånsom måte.
Alt som kunne gjøres på kontoret, ble gjort under konsultasjonen – både ultralyd, undersøkelse og palpasjon. Samtidig forklarte legen det hun gjorde, og ga meg konkrete og nyttige råd. Jeg følte ikke på noe tidspunkt at det var travelt eller at jeg ble behandlet på en rutinemessig og upersonlig måte.
For meg er det spesielt viktig at jeg gikk derfra med en følelse av ro og trygghet. Jeg fikk ikke bare god medisinsk hjelp, men også ekte menneskelig oppmerksomhet.
Jeg må ærlig si at jeg hadde en veldig god opplevelse av møtet med legen. Det er utrolig godt å møte en lege som får deg til å føle deg trygg, komfortabel og ivaretatt.
Tusen hjertelig takk til Saida Amirova for hennes profesjonalitet, grundighet, omtanke og fantastiske måte å møte pasientene på. Jeg ønsker henne mange fornøyde og takknemlige pasienter, stor suksess i arbeidet og mange flere slike anmeldelser – for leger som henne fortjener virkelig både ros og takknemlighet. ❤️
[Navn fjernet av moderator], 67 år gammel.