Tilsvar til vurdering

Tålmodig og dypt kunnskapsrik

Etter å ha levde i 20år med kaos og fortvilelse rundt mat,som ble ytterligere forsterket som følge av de siste årenes fokus på ernæring i media nådde jeg «rock bottom».Da hadde jeg i tillegg opplevd at både utenlandske og norske ernæringsfysiologer hadde gitt opp å hjelpe meg og forholdet til mat/kropp var iferd med å ta knekken på meg.Katrine har,med en beundringsverdig kunnskap og urokkelig tålmodiget klart å gi meg håp,verktøy og tro på endring.Dette er så krevende og tidvis langsomt arbeid at det hadde vært komplett umulig å klare uten henne.Hun innehar bred kunnskap om selve maten,men kanskje aller viktigst:vaner,hvordan psyken vår påvirkes av mat/spising/for lite mat og ikke minst:hva som skal til for endring.Hun evner å se hele bildet når jeg roter meg bort i detaljer og sakte men sikkert begynner jeg å se klarere den endringen som faktisk har skjedd etter å ha startet hos henne.Hennes største styrke er evnen til individtilpasset opplegg som tar høyde for bådet somatisk helse/mentalt overskudd/tidligere historie og ikke minst:praktisk gjennomføringsevne i hverdagen.Hennes evne til å fjerne frykt rundt mat,rydde opp i feilsluttninger og skremsel fra media har endret hverdagen min.Etter over 20års kaos ser jeg for første gang med ett reelt håp på egen situasjon.Jeg kan på det sterkeste anbefale hennes kompetanse!