Tilsvar til vurdering
Førsteinntrykk
Etter å ha hatt en kiropraktor over 30 år med min sete rygg problematikk , jeg va spent og skeptisk da en ny overtok ! Han stilte standard spørsmål om jeg hadde vondt i nakke og skulder som er bra - han leste så hvilke metode han forrige brukte hva gjaldt av bløtdels beh - laser og manipulasjon av ledd , jeg følte med en gang trygghet da - jeg fortalte om min problematikk over mange år og ex antall tilbakefall av min tilstand - synes nok han var vel gira og rask i metoden hans i å manipulere leddet litt voldsomt ! I beg av behandling følte jeg at jeg var i bedring og tenkte dette går min vei - det gikk ikke slik - tenkte å ta det opp med han på neste 4 time jeg fikk - timen jeg fikk måtte utsettes pga en melding om at han gikk i permisjon med varighet på ca 14 dgr - jeg tok kontakt med en annen kiropraktor og er godt i gang med det da jeg ikke kunne vente med behandling til han kom tilbake ! Jeg må innrømme jeg var mer fortrolig med han forrige jeg hadde enn han overtakeren her som beskrevet - er skeptisk til å kontakte han igjen - er fornøyd med kiropraktor jeg har nå