Tilsvar til vurdering
Livets skole mangler!
Persepsjon!
Faglig dyktig er det liten tvil om, men hvis man ikke har evnen til å se helhetsbildet til pasientene sine, blir jeg bekymret for denne legens framtid.
Min oppfatning er at hun ikke har hatt mye motgang eller sykdom i sitt "unge" liv. Det er ikke alltid like lett, for en lege med millionlønn, å forholde seg til livets harde kår.Når sykdomsbildet er langvarig og komplisert med flere ulike forhold, bør en fastlege vise forståelse og komme med gode forslag og løsninger - ikke nikke på hodet og trøste med at det sikkert ordner seg. Det viker bare uorofesjonelt og provoserende.
Teori og praksis er to ulike verdener. Hvis ikke man har en fastlege som har empati og kan sette seg inn i pasientens situasjon, bør man helt klart sende inn en klage og bytte fastlege.
Mitt råd er; LYTT LYTT & LYTT!!!
Ikke analyser alt
ikke vær for kritisk
ikke tenk at det er dine penger som blir brukt hvis en sykemelding vurderes
husk at de fleste ønsker å jobbe, men noen ganger må man "ta en pause" for å forebygge lang tids sykefraværHa tid til dine pasienter. Kortere ventetid.
Vær dæ sjøl, ta tell dæ konstruktiv kritikk, så bli du en knakanes god fastlege i mange år fremover.