Tilsvar til vurdering

Midt på treet

Sinnsykt lang ventetid på venteværelset!!!! Mye av årsaken til dette er at Dr. Skadberg prater non-stop(!) om alt fra deg som pasient, ting som ikke er relevant for timen din, personlige problemer, samt ørten ulike forklaringer om hvorfor han er forsinket (akutt syke pasienter, syk unge hjemme osv.)
Han snakker som nevnt over utrolig mye! Mye av tiden du har inne hos legen går derfor dessverre med på å lytte til hva han har på hjertet i stedet for det motsatte.
Hadde han bare holdt seg til pasientenes aktuelle problemstilling ville ikke ventetiden vært så lang og han ville fått bedre forståelse av pasientene sine om han lyttet bedre.
Pluss for at personalet i resepsjonen er veldig hyggelige og at man får time på dagen. Fint og rent legekontor.
Burde hatt premier til barn og mer leker på venterommet - spesielt siden ventetiden er så utrolig lang!
Sms-timebestilling og tlf. besvares raskt.
Litt opp og ned hvor alvorlig han tar deg som pasient og kan være nølende med å henvise videre selv når det er svært åpenbart at det trengs. Opplevd å bli sendt hjem med "det går over"/"intet unormalt" for så å bli innlagt/operert/behandlet på sykehus innen 1-3 dager, men også opplevd å bli henvist med en gang for oppfølging av spesialist.
Ingen tvil om at han har god faglig kunnskap, men han kunne trengt et kurs i hvordan å kommunisere riktig med pasienter.
Skulle vært mindre ventetid, mer fokus på pasientens plager, lytte mer og snakke mindre om urelevante ting.
En trivelig og hyggelig type som ellers virker å bry seg om pasienten.