Bestill time på Legelisten – vinn Ankarsrum kjøkkenmaskin verdt 7990 kr

Vi jobber med å forbedre timebestillingstjenesten vi lanserte i februar. Og de viktigste tilbakemeldingene vi får er fra dere som er våre brukere. Alle som bestiller time på Legelisten innen slutten av mai kan derfor være med i trekningen av en Ankarsum kjøkkenmaskin, til verdi 7990 kr, levert av Kitchenstore.no.

For å delta i trekningen må man gjøre tre ting:

  1. Bestille en time på Legelisten.no. Bestillinger fra 29. april til og med 31. mai teller.
  2. Svare på 2 spørsmål om hvordan det var å bestille time på Legelisten.
  3. Timen man har bestilt må gjennomføres innen 10. juni.

Lenke til spørreskjemaet blir tilsendt i SMS-en man får som bekreftelse når timen er bestilt.

Merk at for å delta må man gjennomføre bestillingen på Legelisten.no, og ikke på klinikkens hjemmeside. Timebestillingsfunksjonaliteten er kun tilgjengelig på et utvalgt klinikker.

Det er nå mulig å bestille tannlegetime på Legelisten i 8 byer og kommuner i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen, Bærum, Asker, Fredrikstad og Sarpsborg.

 

Bestill tannlegetime

 

Det er også mulig å bestille time hos en legeklinikk i Oslo. Der kan man bestille gynekologi-konsultasjon, eller konsultasjon hos allmennlege, hudlege eller nevrolog.

Visste du at Ankarsrum kjøkkenmaskiner har vært best i test 6 år på rad på tek.no? Maskinene er satt sammen for hånd i Sverige og har en verdi på 7990 kr. Vi håper vinneren vil få mange gode kjøkkenopplevelser med maskinen.

 

Husk vårt prisløfte

Det er viktig for oss at våre brukere er trygge på at prisene som oppgis på Legelisten er de samme som de prisene man kan få ved å kontakte klinikken direkte. Og det er viktig for oss at det er lett å forstå hva prisene inkluderer. Les mer om vårt prisløfte.