Tilsvar til vurdering

Kutt røyken, bruk litt mer tid

Hun kan godt slutte å røyke! Når hun er lege burde hun rett og slett vite bedre! I det minste holde seg til røyken UTENFOR arbeidstid og tenke litt mer på pasientene som gjerne vil slippe å kjenne røykelukten! Bli litt flinkere til å være presis, ikke komme forsent inn fra røykepausen når hun nettopp har hatt lunsjpause! Det er noe annet når vi må vente fordi hun er forsinket, men da må hun være forsinket pga andre pasienter, IKKE fordi hun har vært ute og røykt! Hun kan også bremse ned litt, trenger ikke å være tilbake på kontoret sitt før pasienten i det hele tatt har fått reist seg fra stolen på venterommet! Å bli møtt med øyekontakt når man blir hentet inn til legen er veldig kjekt, spesielt de gangene man gjerne ikke har så lyst til å dra til legen men gjør det likevel fordi det er nødvendig rett og slett. Det handler jo også om å være et medmenneske og se den andre!:)
Bedre tid kan hun også bruke, en legetime varer jo tross alt i 20minutter, om pasienten ikke trenger så lang tid er det greit men det kan godt gå litt mer enn 2 - 2 1/2 minutt!
Men ellers er hun nok en god lege, jeg foretrekker vikaren hennes, Maren, men har vært innom Mette et par ganger.

Sekretærene er helt fantastiske! De lyser virkelig opp en grå dag altså! Noen av de møter deg med et smil som hadde gått rundt hele hodet om ørene ikke hadde stoppet det og man blir alltid glad av å prate med dem!