Tilsvar til vurdering

Hyggelig, men følger ikke opp

Første besøk hos ham endte med at han skulle sende en henvisning til spesialist. Etter å ha lest andres anmeldelser her om manglende oppfølging, ringte jeg legekontoret etter par uker og spurte om henvisning var sendt. Svaret var nei, men legesekretæren skulle følge opp (noe hun gjorde).

Senere besøk endte med henvisning til 2 stk ultralyd-undersøkelser. Var hos radiolog, som fant "feilen" og fortalte hva det var. Svar ble også sendt fastlege for videre oppfølging, men jeg har aldri blitt kontaktet av fastlegen om veien videre med diagnosen.

Den andre ultralydundersøkelsen sa radiologen var henvist feil, skulle vært MR - og sendte brev til fastlegen om det. Som ikke har sendt noen ny henvisning.

Tok også blodprøver på sykehuset i forhold til en kreftmarkør, aner ikke resultatet om det er positivt eller negativt - har aldri hørt noe fra fastlegen om resultatene.

Generelt er ikke Bishiwabo flink (eller interessert?) i klinisk undersøkelse - sitter litt mye bak pulten og "fjerndiagnostiserer uten å se, klemme, banke, lytte, osv.

Har nylig byttet lokasjon, og er ikke lett å få tak i. Han ligger også ofte etter med timeavtalene, sørg for at du har time tidlig på morgenen.

Oppsummert; Hyggelig person, men som fastlege duger desverre ikke dette. Står i kø til å bytte.