Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 31. jul I morgen 1. aug Lør 2. aug Søn 3. aug Man 4. aug

Om

Jeg ble utdannet naprapat i 2015 og har siden jobbet med et bredt spekter av pasienter – fra privatpersoner til bedrifter og toppidrettsutøvere. Med over 20 000 konsultasjoner bak meg har jeg opparbeidet solid erfaring innen diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager.

I tre år var jeg medisinsk ansvarlig for Skeid fotball, hvor jeg jobbet tett med skadde spillere og idrettsrelatert rehabilitering. Jeg har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi, og kombinerer moderne smerteforståelse med en praktisk og funksjonell tilnærming.

For meg handler god behandling ikke bare om teknikk, men også om å se hele mennesket. Ingen pasienter er like – og alle fortjener å bli hørt. Min tilnærming er alltid individuell, med mål om å finne løsninger som gir varig bedring og bedre livskvalitet.

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Sondre Homanberg Nilssen er naprapat i Oslo

Siste vurderinger av Sondre Homanberg Nilssen

Behandling som hjelper

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Profesjonell og god behandling til enhver tid, som bekjemper og lindrer symptomene. Jeg kan absolutt anbefale Sondre til alle som har plager.

Profesjonell og tillitsskapende

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Sondre stilte spørsmål og gjennomførte ultralyd på en rolig og trygg måte. Han forklarte godt, og motiverte meg til å komme i gang med det jeg selv måtte gjøre av øvelser for å bli bedre/ frisk (i skulderen). Anbefaler deg å prøve en naprapat 😊

Trygge, kunnskapsrike og høy grad av integritet

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har hatt utallige behandlinger for min rygg av ulike fagpersoner de siste 20 år.

Myoklinikken Lille Grensen skiller helt klart ut med deres kunnskap, evner og interesse for å virkelig hjelpe deg!

Tusen takk for all hjelp!

Duktig och kunskapsrik

Klinikk: Myoklinikken Torshov Skrevet

Jag gick till Sondre för kronisk migrän. Jag fick det inte bättre på migränfronten, men det handlar nog mer om att det är en komplex sjukdom än om Sondre. Han var nyfiken, kunskapsrik, höll sig uppdaterad på sitt fält med olika utbildningar och kurser. Jag kom alltid hem med en god känsla i kroppen. Rekommenderar honom varmt!

God kunnskap

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg kan ikke få gitt nok ros til
Sondre. Jeg hadde så vondt i et kne, hvor jeg nesten ikke kunne gå. Jeg fikk behandling og øvelser som jeg har fortsatt med å gjøre. Kneet er helt fint igjen. Ellers så bruker jeg Sondre sin klinikk for å forebygge.