Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 31. jul I morgen 1. aug Lør 2. aug Søn 3. aug Man 4. aug

Om

Jeg ble utdannet naprapat i 2015 og har siden jobbet med et bredt spekter av pasienter – fra privatpersoner til bedrifter og toppidrettsutøvere. Med over 20 000 konsultasjoner bak meg har jeg opparbeidet solid erfaring innen diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager.

I tre år var jeg medisinsk ansvarlig for Skeid fotball, hvor jeg jobbet tett med skadde spillere og idrettsrelatert rehabilitering. Jeg har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi, og kombinerer moderne smerteforståelse med en praktisk og funksjonell tilnærming.

For meg handler god behandling ikke bare om teknikk, men også om å se hele mennesket. Ingen pasienter er like – og alle fortjener å bli hørt. Min tilnærming er alltid individuell, med mål om å finne løsninger som gir varig bedring og bedre livskvalitet.

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Sondre Homanberg Nilssen er naprapat i Oslo

Siste vurderinger av Sondre Homanberg Nilssen

Dyktig, betryggende

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har vært pasient hos Sondre i flere år. Han er svært kunnskapsrik og dyktig, samtidig rolig og betryggende. Han gir alltid gode råd om øvelser for å styrke kroppen. Jeg får alltid raskt svar på mine henvendelser, ingenting er noe problem. Jeg føler meg som et nytt menneske etter et besøk hos Sondre!

Grundig og helhetlig behandler

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har gått til Sondre i mange år, og anbefaler han til alle som ønsker best mulig behandling! Han er nøye, en god lytter, og en superbra naprapat! Han har tilgang på topp moderne utstyr og lokalene er hyggelige og ligger sentralt!

Trygge og kunnskapsrike

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Blir alltid tatt godt i mot på myoklinikken. Profesjonelle, kunnskapsrike og dyktige på sitt fagfelt. Anbefales dersom du har noen plager.

Dyktig faglig og flink på kommunikasjon

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Som pasient føler jeg at jeg blir tatt på alvor og får den hjelpen som er mulig. Klinikken ligger fint til i Oslo Sentrum.

Flink og svært dyktig

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Jeg har hatt to frosne skuldre og har vært til Sondre for behandling av begge. Jeg fikk veldig god og tilrettelagt behandling, og god oppfølging. Anbefales på det varmeste!