Elisabeth Christina Aas-Jakobsen

Kiropraktor

Autorisasjon (1996)

Elisabeth Christina Aas-Jakobsen er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Elisabeth Christina Aas-Jakobsen

Trygg og veldig god faglig kompetanse, med barnetekket

Klinikk: Bekken og Barn Skøyen Skrevet

Gått til elisabeth selv og med min nyfødte datter (først noen uker etter fødsel og så igjen ved 11uker). vi stadig opplevde «kveldsuro» der babyen spenner seg bakover og har tydelig ubehag. Jobbet også med stramhet i brystryggen, låsning i occipitallinjen som viste seg som skjevhet i nakken og favorittside til venstre.

Merker stor bedring og mindre gråt.

Rask bedring av symfysesmerter

Klinikk: Bekken og Barn Skøyen Skrevet

Etter min første fødsel, hadde jeg store smerter i symfysen i lang tid. Etter 6 uker gikk jeg til manuelterapaut og fikk øvelser og massasje. Det hjalp litt, men selv med denne hjelpen klarte jeg ikke løfte baby i vogndelen ett halv år senere. Selv etter ett år, hadde jeg fortsatt en del smerter i symfysen.
Etter min andre fødsel, 4 år senere, fikk jeg igjen veldig vondt i symfysen. Denne gangen oppsøkte jeg kiropraktor hos Bekken og barn på Skøyen, etter bare 2 uker etter fødsel. Da hadde jeg så vondt at jeg ikke klarte å gå i barnehagen for å hente dattera mi. Å snu meg i senga var et mareritt, og å ta av sko var noe av det mest smertefulle jeg kunne gjøre. Jeg møtte Elisabeth som kunne fastslå at jeg hadde flere låsninger. Med hennes dyktige hjelp og kompetanse, merket jeg stor forbedring etter bare to behandlinger! Har du bekkenproblematikk, anbefales Elisabeth på det varmeste. Hun vet hva hun holder på med!

Dedikert og dyktig

Klinikk: Bekken og Barn Skøyen Skrevet

Elisabeth har gjort underverker med kroppen min etter ulike skader i ben og skulder. Hun jobber helhetlig på en måte jeg ikke har opplevd tidligere. Det er utrolig å merke hvordan hele kroppens nervesystem går til ro etter hver behandling. Jeg kan anbefale Elisabeth på det sterkeste!

Kunnskapsrik og varm terapaut

Klinikk: Bekken og Barn Skøyen Skrevet

Jeg gikk til behandling hos Elisabeth de siste ukene av svangerskapet, det var helt avgjørende for å ha en fungerende kropp og god trivsel de siste ukene. Jeg har også fått videre oppfølging etter fødsel for å løsne opp på vondter som har satt seg etter fødsel, det har vært helt fantastisk.

Dyktig

Klinikk: Bekken og Barn Skøyen Skrevet

Har vært fast kunde siden oppstart av klinikken. Elisabeth er en erfaren og veldig dyktig kiropraktor. Hun har hjulpet meg flere ganger ved akutte låsninger, men mest av alt sørget for vedlikehold som har gjort at jeg fungerer helt uten plager eller smerter de siste 17 årene.