Ragnhild Perstølen

Kiropraktor
Kvinne, 55 år

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ragnhild Perstølen er kiropraktor i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(5)
5 vurderinger
Tilgjengelighet
(3)
3 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(5)
5 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Ragnhild Perstølen

Sværy dyktig og allsidig

Klinikk: Nimi, avdeling Ullevål Stadion Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svært dyktig kiropraktor. Tenker også veldig bra på helheten med treningsprogram, bevegelse, andre behandlinger etc. Anbefales.

Meget dyktig

Klinikk: Nimi, avdeling Ullevål Stadion Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Ragnhild Perstølen som min faste kiropraktor i over 20 år. Hun klarer også å hjelpe til å få lagt inn en akuttene hvis det er behov.

Faglig dyktig, medmenneskelig og profesjonell

Klinikk: Nimi, avdeling Ullevål Stadion Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har i en periode gått til Ragnhild for å få behandling for en prolaps med påfølgende ubehag i hofte og venstre fot på grunn av isjas. Forløpet var svært profesjonelt med MR-bilder og grundige undersøkelser før behandling ble utført. Og behandlingen viste seg også å være midt i blinken for å bli helt frisk igjen. Under oppfølging viste hun meg også flere effektive øvelser for å få bedre kjernemuskulatur og å gå ned i vekt. I etterkant kan jeg bare si at dette fungerte svært bra, og som jeg har tatt frem igjen ved jevne mellomrom for å holde vekten. Her fikk jeg følelsen av å bli ivaretatt av noen som virkelig ville meg godt.

Senere har jeg også anbefalt Ragnhild til en venninne, som har slitt med ryggen i lengre tid etter en operasjon. Hun melder tilbake at hun også var svært fornøyd med behandling og ikke minst med grundig undersøkelse og beskrivelse av funn fra MR-bildet.

Dyktig og hyggelig

Klinikk: Nimi, avdeling Ullevål Stadion Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ragnhild er en svært dyktig kiropraktor. Etter å ha vært hos flere forskjellige kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter med nakken min, ble hun den som endelig klarte å få gjort noe med problemet.

Uprofesjonell, dårlig vurderingsevne og kommunikasjon

Klinikk: Nimi AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ragnhild er en veldig uprofesjonell kiropraktor. Jeg kom til henne etter en vurdering hos noen av hennes kollegaer. Jeg har vært innom mange behandlere og forklarte hva som fungerte dårlig for mine problemstillinger. Hun skulle allikevel prøve å gjøre det samme igjen istedenfor å tenke litt annerledes og bruke andre tilnærminger. Jeg har sammensatte problemstillinger: når jeg på slutten av timen spurte hvorfor hun ikke fokuserte på xxx, så ble hun kraftig provosert fordi tiden gikk ut ifølge henne. For det første, følger jeg ikke med på tiden når jeg er der, og for det andre så kunne hun ha forklart det på en hyggeligere måte, istedenfor å si at hun er provosert og at hun har brukt 5 min. mer enn min forsikring betaler henne. Det skal sies at den første kiropraktortime er 45 min. og ikke 2 x 15 min som hun tok betalt for. Det er et minimum at en behandler forklarer hva som gjøres og hvorfor.

Jeg opplevde at på NIMI er det penger og profitt som gjelder og ikke noe ønske om å hjelpe og sette seg i problemstillinger. Ragnhild konkluderte raskt med at jeg kunne kanskje trenge hjelp av en psykolog for å takle mine smerter uten at ryggen min var undersøkt ordentlig en gang (uten bilder/MR og lignende!) Når jeg først fikk tatt bilder etter mye om og men, så bagatelliserte NIMI alle funn og konkluderte med at det ikke var noe å gjøre (selvfølgelig – de har jo brukt opp alle mine forsikringstimer og jeg ble bare verre).

Nå er jeg kommet til behandling hos flinke spesialister som hadde en god forklaring på mine problemer (etter å ha sett på samme bildene som NIMI), mens NIMI bare ufarliggjorde samme funn og sendte meg tilbake til fastlegen. Dette er utrolig dårlig og uprofesjonell behandling.

Jeg vil ikke anbefale verken Ragnhild eller noen andre på NIMI – de er veldig profittorienterte og bruker mange timer selv om de ser at deres tilnærminger ikke fungerer. De klarer ikke å se sammenhenger eller tenke annerledes. Utrolig dårlig oppfølging når det gjelder trening – du får bare beskjed å trene selv om du blir verre av deres treningsforslag. Og ikke minst manglende evne til å sette seg i bilderfunn – det burde være en selvfølge at de klarer det, men igjen, det er enklere å ikke gjøre det og heller får nye folk inn for å tjene penger.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.