Magnus Hiorth Soland

Kiropraktor

Autorisasjon (2013)

Klinikk for Alle Forus Vest Telefonnummer 979 23 000 979 23 0 ...
Maskinveien 2 4033 Stavanger
Klinikk for Alle Stavanger Telefonnummer 979 23 000 979 23 0 ...
Engelsminnegate 16C 4008 Stavanger
Magnus Hiorth Soland er kiropraktor i Stavanger

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Magnus Hiorth Soland

Soild fag- og menneskekunnskap

Klinikk: Klinikk For Alle Sandnes Skrevet

Magnus utpreger seg ved kombinasjonen av faglig dyktighet, menneskekunnskap og klokskap. De gangene jeg har hatt behov for hans bistand har jeg alltid vært fornøyd med resultatet. Han har også vært tydelig på hva jeg selv bør gjøre, og har aldri lovet mer enn han kan holde.

Fantastisk

Klinikk: Klinikk For Alle Sandnes Skrevet

Kan med hånden på hjertet si at mine behandlinger hos Magnus ved klinikk for alle Sandnes var like hyggelige som de var effektive!

Veldig flink!

Klinikk: Klinikk For Alle Sandnes Skrevet

Flinkeste kiropraktoren jeg har vært hos, ser løsninger istedet for problemet.
En god kiropraktor som samarbeider med kollegaene når det trengs i behandlingen din.

Dyktig kiropraktor

Klinikk: Klinikk For Alle Sandnes Skrevet

Min kiropraktor er dyktig og kan forklare bra om det er noe jeg lurer på. Han er alltid blid og positiv og smatalene går lett. Han har alltid tid og kan stille opp på kort varsel. Har hatt noen akutte situasjoner og har alltid fått hjelp raskest mulig.Magnus gir seg aldri og får alltid orden på plagene. Jeg er veldig fornøyd med min behandler.

Kjempe flink.

Klinikk: Klinikk For Alle Sandnes Skrevet

Han er heilt topp. Alltid godt humør. Og retter opp i rygg problemene mine hver gang. Kjempe servite.