Trond Håkon Tingulstad

Kiropraktor
Mann, 49 år

Godkjenning

Autorisasjon (2001)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Helhetsgården Helse AS
Elvestadveien 958 1827 Hobøl
Vis kart
Trond Håkon Tingulstad er kiropraktor i Indre Østfold

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet
(1)
1 vurdering
Tillit og kommunikasjon
(1)
1 vurdering
Service
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Trond Håkon Tingulstad

Meget godt inntrykk

Klinikk: Helhetsgården Helse AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Trenger du kiropraktorhjelp, nøler jeg ikke med å anbefale Trond Tingulstad. Han har lang erfaring, er seriøs og ikke minst faglig meget dyktig. At han har glimt i øyet og ser deg som menneske, gjør at du lettere slapper av - og han oppnår da også enda bedre resultater. Trond er Nr 1! 😊
Vennlig hilsen "gammel" pasient som har fått mang en god hjelp!

Kunnskapsrik og helhetsforståelse

Klinikk: Helhetsgården Helse AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tingulstad er den mest vitebegjærlige og helhetstenkende helsearbeider jeg noen sinne har møtt. Fremfor å orientere seg smalt innen kiropraktikkens mest opplagte mønster, knekk og kvikkfiks, analyserte han hele levemønsteret og funksjonaliteten min parallelt. Sågar ivrig etter å sjekke ut min indre kjemi, for å se om den kunne ha en påvirkning på min disfunksjonalitet.
Jeg var sjekket klar for å bli ryggoperert for trange nervebaner i korsryggen, for nevrologene mente at det var årsaken til en mangeårig smerteproblematikk. Gjennom testing påviste Tingulstad meg at konservativ behandling vel så gjerne kunne frigjøre meg fra mine smerter.
Ved hjelp av klassiske kiropraktor behandlinger, bindevevsmassasje, klassisk svensk massasje og krav til meg om fullstendig ro i 4 uker er jeg nå smertefri for første gang på 15 måneder.
Tingulstad trakk inn kompetanse fra andre Eureka klinikker og kollegaer når han var usikker, og han delte hele tiden sine tanker og analyser med meg.
Tingulstad gjorde meg umiddelbart trygg, og han har hender som "leste" kroppen min som få andre har gjort. Men mest av alt leste han min psyke, og lot den få komme til ro samtidig som han behandlet meg fysisk.
Jeg har reist langt, og mange ganger, for å komme til Helhetsgården, men det er usedvanlig godt å bli tatt i mot der og få en helhetlig vurdering og behandling av et dyktig sammensatt og kompetent helseteam

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.