Vincens Stoltenberg Steen

Kiropraktor
Mann, 46 år

Godkjenning

Autorisasjon (2018)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Korpus Klinikken Telefonnummer909 04 646909 04 6 ...
Bygdøy Allé 10 0262 Oslo
Vis kart
Vincens Stoltenberg Steen er kiropraktor i Oslo og Hamar

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(6)
6 vurderinger
Tilgjengelighet
(5)
5 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(5)
5 vurderinger
Service
(4)
4 vurderinger

Siste vurderinger av Vincens Stoltenberg Steen

Føler meg litt svindlet

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg gikk igjennom alle vurderinger som var å finne på denne klinikken og (som du sikkert ser) så er mesteparten positive, hvilket jeg tok for god fisk.

Fikk time på dagen, hvilket er positivt og verdsatt. Da jeg kom dit var kiropraktoren 10 minutter forsinket, noe jeg er ganske sikker gikk ut over timen jeg hadde bestilt (ettersom den varte i ca. 15-20 min). Kiropraktoren var flink til å lokalisere problemet og visste nøyaktig hva som hadde skjedd. Grunnen til at jeg gir en såpass dårlig vurdering er at (1) kiropraktoren trykket på to steder på hoften min og gjorde én liten justering. Det var dermed knapt noe kiropraktikk involvert i timen. I løpet av "timen" min - som jeg betalte for - valgte kiropraktoren å (2) ta telefonen og hjelpe andre kunder. Tilslutt vil jeg også fortelle om at vedkommende (3) var ivrig på å få meg til å komme tilbake flere ganger og ta en MR - hvilket er svindyrt.

Alt i alt kostet disse 15 minuttene med minimalt av kiropraktikk meg 800 kr, og jeg føler meg rett og sett svindlet. Har vært hos flere kiropraktorer før og dette er absolutt den verste jeg har vært hos.

Håper dette kan være til hjelp for dere andre som er i en sårbar situasjon, som kun vil bli smertefrie og som ikke vil bli økonomisk utnyttet.


Vil først beklage at du hadde en slik opplevelse av besøket. På tross av det vi oppfatter som en urettferdig "dom", setter vi pris på at kritikken er fremlagt oversiktlig, som gjør det mulig å svare på en ordentlig måte.

Det kan tenkes at flere punkter her bunner i misforståelser og kanskje mangelfull kommunikasjon.

Prisen oppgitt indikerer at dette var en kvelds- eller helgetime, og er således ikke urimelig.

Pasienten beskriver undersøkelsen og diagnostiseringen på en positiv måte, det er en viktig og hyggelig tilbakemelding.

Til punkt 1: I dette tilfelle ble det vurdert som adekvat med den tid som ble satt av og med den behandling som ble gitt. Det ble anbefalt henvisning til MR. Når vi henviser til bildediagnostikk er dette en vurdering som bør tas til følge, da vi ønsker å utelukke alvorlige tilstander. Da er det hensiktsmessig og forsvarlig med en "myk" tilnærming til problemet i behandlingen inntil vi har alle svar vi trenger. Å ta MR koster 250 kr, da vi som offentlig godkjent har henvisningsrett. Det er heller ingenting vi har økonomisk interesse i, som teksten kan gi inntrykk av. Hvis en kiropraktor er "ivrig" på at en pasient skal ta MR, er det fordi vi har gjort funn som gir grunn til videre undersøkelse, og at vi tar vårt oppdrag, og pasientens helse, på alvor.

Til punkt 2: Kiropraktor som er på vakt svarer på tlf for å stille opp for nye og gamle pasienter. De skal få svar også utenom vanlig kontortid hos oss. Dette er en del av den service-graden vi har lagt oss på og som få andre kan tilby. Det gjorde det også mulig for pasienten å bestille time på minuttet da behovet var der. Vi får tilbakemeldinger daglig fra pasienter som verdsetter vår grad av tilgjengelighet, som er hele døgnet, hver dag hele året. Små forsinkelser kan forekomme, dette skjer iblant uansett hvor man går.

Punkt 3 var en kritikk på at det var ønskelig at pasienten skulle tilbake på mer behandling. Når pasienter oppsøker oss er det for å bli bedre. Vi må ta det på alvor og gi vår prognose og anbefalte behandlingsopplegg. Det er viktig at pasienten har en god forståelse av tilstanden samt at forventningene er realistiske.

Ellers vil jeg avslutte med at personlig tilbakemelding er nyttig og noe vi som terapeuter vokser på. Dersom pasienten ønsker å ta kontakt med oss for å bli fornøyd vil vi imøtekomme det. Mvh kiropraktor Vincens Steen

Besvart av Vincens Stoltenberg Steen

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.