Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storsenteret Legekontor
Superlegen på senteret
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetRask, men nøye og empatisk. Ganske presis. Ser helhetlig. Alltid oppmuntrende, henviser uten å dvele for lenge. Best!
En av kontorpersonalet er frekk og arrogant, lar det bli en kamp å få time og å få tilsendt viktige dokumenter. Himler med øynene til kolleger etter å ha snakket med meg og svarer lite vennlig. Er ikke hjelpsom for syke. Gruet meg for å henvende meg dit når jeg var syk, pga at da orker man ikke å bli møtt på en slik måte. Har byttet fastlege pga henne, synd...
Anbefales ikke!
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetIkke til å stole på. En veldig dårlig lege, som ikke tar vare på pasienten. Overfladisk. Henvisninger og resepter blir ikke sendt og han svarer ofte ikke på henvendelser.
God og kunnskaps rik lege.
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetLett å få kontakt med og lyttende.
Samtidig effektiv og kaster ikke bort tida på unødig prat eller egne erfaringer.
Vet sin begrensning og henviser raskt ved behov.
Veldig fornøyd.
Meget bra!
Lege: Hilde Rygh Hjorthen SkrevetAlltid hyggelig, alltid vennlig og alltid profesjonell.
Effektiv slik hun må være når man bare har noen få minutter per pasient uten at man føler man er til bryderi. Så klart skulle man ønske man hadde noen få minutter ekstra til å prate om helse og sånt. Men slik er ikke verden og det har ingenting direkte med Hilde å gjøre. Flott dame, flott lege og flott person!
Tar ikke kontakt
Lege: Kristin Klomstad SkrevetHar forsøkt å komme i kontakt med fastlegen i 4 dager nå - uten å lykkes. Kom ikke inn mandag da jeg prøvde med et personlig oppmøte. Ble lovet en telefonkonsultasjon på tirsdag. Når det aldri skjedde ble jeg lovet ny avtale på torsdag. Heller ikke det skjedde. I dag har jeg byttet fastlege.