Øygarden Legekontor

Ternholmvegen 2 5337 Rong

Siste vurderinger av behandlere ved Øygarden Legekontor

No one responds!!!

Lege: Lisbeth Marie Rong Harkestad Skrevet

This is not about the GP but the center. I’ve been calling the center for several days to book an appointment, as I can’t find any availability on the Helsenorge app until October (weird!). However, no one is answering the phone. I’m wondering if the center is still operating or if I need to come by in person. Also, what should someone do if they need more immediate care? Is Legevakt the only option in that case?

Besøk på legevakten

Lege: Marie Lindeberg Skrevet

Opplevde henne som positiv og lyttende. Spurte flere og viktige spørsmål, for og se evt alvorlighet av infeksjonen.
Alt i alt en god opplevelse.

Ikke noe bra

Lege: Marie Lindeberg Skrevet

Var på 1 time hos henne og gikk ut grinende. Hon hørte ikke etter og virte null forståelse, og ikke villig til å hjelpe.

Trygg, kunnskapsrik og menneskelig.

Lege: Stina Lind Monsen Skrevet

Stina er en fantastisk fastlege. Hun ser meg, og møter meg der jeg er. Hun tar seg god tid, og lytter aktivt. Hun finner gode løsninger sammen med meg som pasient.
Hun er dyktig faglig, og leser seg godt opp dersom det er noe som er nytt for henne. Hun er lett å prate med, og det er enkelt å ta opp både psykiske og fysiske utfordringer med henne.
Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos Stina.
Hun svarer raskt på e-konsultasjoner, og gir også gode råd og hjelp via dem.
Stjerner gitt angående tilgjengelighet handler om telefonkø hos helsesekretærer på kontoret, og har ikke noe direkte med Stina som behandler å gjøre.

God for friske passienter

Lege: Marie Lindeberg Skrevet

Hun eier ikke sympati, er det papir arbeid inni bildet så avviker hun fra oppgaven. Hun er en god lege for friske pasienter, men for de som er syke og trenger hjelp er hun ikke noe god. Anbefales ikke...