Sandvika Legesenter

Engervannsveien 29 1337 Sandvika

Siste vurderinger av behandlere ved Sandvika Legesenter

Trygg, Blid, Empatisk og Lyttende

Lege: Thomas Helvig Skrevet

Jeg har vært hos Thomas helt siden han ble fastlege.
Mener jeg var ett par turer til han som praktikant også.
Må vel nærme seg 14 år nå

En bedre å lyttende lege skal man vel lete lenge etter.
Jeg har vært en person som har gått av meg det meste før jeg oppdaget Thomas.
Thomas har vært helt utrolig på å forklare når noe har vært uklart.

Alltid blid og fokusert.

Følte meg ikke hørt

Lege: Siri Nicola Kirste Skrevet

Jeg opplevde å ikke bli hørt eller møtt med problemer som jeg hadde med ortopediske plager. Jeg følte ofte at jeg måtte hele tiden argumentere og at utfordringer med de ortopediske plagene ble avfeid med at "andre" klarer jo seg, så da er det jo ikke noe problem. Men det er ikke gitt at min problemstilling og livssituasjon er den samme som hvem nå enn jeg har blitt sammenlignet med; alle har sine unike forutsetninger og konsekvenser av plager. Jeg prøvde å få min historie frem, men følte ikke jeg ble hørt og bare overkjørt og snakket bort. Jeg ønsker å bli frisk og komme tilbake til samme form som før disse ortopediske plagene - det er jo derfor jeg ber om hjelp. Mine opplevelser etter legetimene har vært frustrerende fordi jeg har kjent på å måtte argumentere støtt og stadig for min situasjon og ikke følt å bli trodd på for plager som begrenser hverdagen. Når plagene blir snakket ned og avfeid, så kjenner jeg på at det blir mindre fristende å ta opp slike plager med legen.
I bunn og grunn har timene endt med at jeg fikk stort sett behandling jeg trengte, og setter derfor tilbakemeldingen på tre stjerner istedenfor to, men det har vært med en gradvis økende bismak.

Legesenteret i seg selv har jeg vært fornøyd med, med både lett tilgjengelig resepsjon og lab.

Trygg og dyktig

Lege: Line Sommerfeldt Skrevet

Line er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun tar seg god tid og lytter til meg som pasient. Hun er også veldig ydmyk ang. ting hun er usikker på, og nøler ikke med å sende meg videre til en spesialist. Kan anbefale henne på det sterkeste!

Trygg, grundig og imøtekommende

Lege: Line Sommerfeldt Skrevet

Hun er imøtekommende, trygg og grundig. Jeg føler jeg blir tatt på alvor, noe som desverre har manglet hos forrige fastlege.

Stor trygghet og høyt anbefalt

Lege: Sumit Dhir Skrevet

Dr. Sumir er alltid profesjonell, lyttende og grundig i behandlingen. Jeg føler meg godt ivaretatt og får tydelige svar på mine spørsmål. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med helsehjelpen jeg mottar. Han er den beste legen jeg har hatt!