Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjellsiden Legesenter
Imøtekommende og kunnskapsrik
Lege: Peter Daniel Kryvi SkrevetByttet fastlege for studentoppholdet mitt i Bergen og Peter Daniel Kryvi er den beste legen jeg har hatt. Hyggelig, imøtekommende og flink til å forklare hva som er problemet og hva som er løsningen, eventuelt andre muligheter som finnes der ut. Veldig fornøyd, anbefales.
Trygg og dyktig lege!
Lege: Silje Foldøy Furu SkrevetSilje er en utrolig hyggelig, kunnskapsrik og lyttende lege. Hun har vært til god oppfølging for meg, og tar seg god tid til å forstå og høre på hva en har på hjertet.
Vil virkelig anbefale Silje på det varmeste som fastlege!
Lite interessert
Lege: Lars Thore Fadnes SkrevetAlltid lang tid, gjerne en time, på venteværelset til avtalt time, og når jeg kommer til, ser han stadig på klokken.
Dyktig, forståelsesfull og direkte
Lege: Silje Foldøy Furu SkrevetHun er forståelsesfull og «leser» meg godt. Hører og lytter og kommer så med kloke råd.
Rask med henvisning når det trengs.
Jeg kjenner meg veldig godt ivaretatt.
Kunnskapsrikt profesjonelt medmenneske
Lege: Øystein Theodor Ødegaard-Olsen SkrevetHar hatt han som lege en god stund nå og har fått god hjelp og blitt møtt av professionelle meninger og likevell følt at eg blir lyttet til.
Dette er absolutt en lege eg vill anbefale alle som ønsker forståelse og bli tatt seriøst!