Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikelandsosen Legekontor
Trygg, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Jakob Christian Jegindø Norup SkrevetFantastisk lege jeg gjerne skulle tatt med meg gjennom hele livet. Han har strukket seg langt over grensene som er forventet fra en lege, spesielt i en vanskelig tid i livet mitt. Han har alltid stilt opp til alle døgnets tider. Han ser virkelig pasienten bak sykdommen og lytter. Kan ikke anbefale han nok!
Fantastisk lege
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetVeldig flink lege, tar seg god tid til pasienten og man føler seg godt ivaretatt når man er der :-)
Også veldig flink med barn, hun snakker med og til barna og ikke gjennom foreldrene slik enkelte andre leger kan gjøre.
Imøtekommande og svært dyktig
Lege: Ingunn Karin Glenjen SkrevetDette er den desidert beste fastlegen eg har hatt, og det seier ein del. Ingunn er imøtekommande, og tek seg god tid til alle. Det gjer nok at ventetida er litt lenger enn hjå andre, men det er vel verdt å vente litt ekstra for å få ein lege som ser deg og dine problem.
Vikaren Fesal Ilyas
Lege: Kristianne Teharun Nore SkrevetLite tilgjengeleg, svarer ikkje på henvendelsar. Viser liten interesse for pasienten.
Skift han ut som fastlege.
Pliktoppfyllande lege
Lege: Ingunn Karin Glenjen SkrevetEin pliktoppfyllande lege som følger deg veldig godt opp. Ein av dei beste. Fantastisk person. Gjer seg god tid med pasienten og høyrer på kva du seier.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?