Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikelandsosen Legekontor
Blid
Lege: Kristianne Teharun Nore SkrevetGod kunnskap, empatisk og vennlig. Strekker seg langt. Tar grundig vurderiger og konferer med kolleger ved bekrftelse el usikkerhet. Anbefales pga medfølelse
Symptomatisk behandling
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetLegen har kanskje gode eksamenspapirer, men pasientkommunikasjon og empati er ikke fullt utviklet ennå. Dette kan kanskje unnskyldes med ung alder og nylig uteksaminert.
For meg ble opplevelsen kun å treffe en ny "pilletriller" som ikke lytter tilstrekkelig til pasientens ønsker om å finne årsakssammenheng, men vil gjerne ha deg raskt ut av kontoret med en pilleresept eller sykemelding.
Det er sikkert mange som bare ønsker seg dette, og da er hun den perfekte legen.
Super lege
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetEn engasjert og veldig dyktig lege som lytter, som bryr seg og har forståelse! Håper hun fortsetter med dette! Kan anbefales på det varmeste.
Fantatsisk lege
Lege: Ingunn Karin Glenjen SkrevetJeg ble svært godt tatt i mot, og hun brukte lang tid på meg for å komme til bunns i mine problemer. Selv om hun hadde dårlig tid, følte jeg aldri det som pasient. Hun var dyktig, imøtekommende og forståelsesfull. Anbefales!!
Dyktig lege.
Lege: Jakob Christian Jegindø Norup SkrevetHyggelig og faglig dyktig lege. Eg er flyttet og måtte derfor bytte fastlege. Er å anbefale som fastlege.