IbsenSykehuset Gjøvik

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer962 04 000962 04 0 ...
Tordenskjoldsgate 13-15 2821 Gjøvik
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(11)
11 vurderinger
Tilgjengelighet
(9)
9 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(9)
9 vurderinger
Service
(8)
8 vurderinger

Siste vurderinger av IbsenSykehuset Gjøvik

Flink, dyktig og snill lege.

Lege: Alexander Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

For en flink og dyktig lege. Utrolig snill og imøtekommende person. Jeg ble fornøyd med resultatet mitt. Glad for å ble kjent med han. Anbefales på det sterkeste. :)

Excellent and caring doctor 👨‍⚕️

Lege: Alexander Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

After a lot of online research and doubts on gynecomastia surgery, I decided to consult Dr. Alexander Vigen.

He made me feel so comfortable at the very first visit and clarified all my doubts and explained the procedure in detail.

My operation was conducted in the Ibsensykehuset, Gjøvik. Upon arrival the nurse and staff made me feel at home. Doctor received me personally and completed the whole procedure with utmost perfection and ease!!
I’m extremely satisfied with my results post operation. I hope to see the complete results in coming months.

I am extremely fortunate that I chose Dr. Vigen as my plastic surgeon and I highly recommend Dr. Vigen to everyone, not only in Norway but to people across the globe.

It was amazing to have known Dr. Vigen :-)

Kunnskapsrik, dyktig og effektiv.

Lege: Alexander Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

For en dyktig og dedikert lege!
Jeg opplevde Alexander som rådgivedne og dyktig lege, med god etikk.
Hans hjelp og kunnskap har gitt meg resultater jeg ikke trodd var realistiske og samtidig gjort hverdagen min langt bedre.
Anbefales på det sterkeste !

Trygg, troverdig og imøtekommende!

Lege: Alexander Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter en nøye og veloverveid avgjørelse om å få lagt inn brystimplantater,begynte jeg å lete etter en kirurg og behandlingssted som samsvarte med mine verdier og forventninger. Valget falt på Ibsensykehuset avd. Gjøvik. Allerede i resepsjonen ble jeg tatt meget godt imot av Eva Børresen. Hun var hjelpsom og fremsto med stor empati og omsorg. Jeg kom inn til Dr.Vigen og ble tatt imot med oppriktig interesse og seriøsitet. Vi hadde en fin samtale,han informerte grundig om ulike alternativer og undersøkte meg. Hans erfaring og verdisyn var helt avgjørende for meg og de valgene jeg skulle ta. Resultatet av konsultasjonen ble at jeg ville gjennomføre en operasjon og få lagt inn implantater. Etter to svangerskap,masse amming og vektnedgang hadde jeg behov for å få tilbake fasong og litt fylde i brystene. Operasjon ble avtalt og på operasjonsdagen ble jeg tatt imot med samme imøtekommenhet og trygghet som ved konsultasjonen. Sykepleierne, anestesilege og Dr.Vigen geleidet meg på en fantastisk måte gjennom hele tiden jeg var der. De brukte tid på meg, svarte på spørsmål og hadde stor omsorg for meg som pasient og medmenneske! Resultatet er sålangt helt suverent! Dr.Vigen tok seg god tid til en prat før avreise og både han og sykepleier Ødegård forklarte nøye om hvordan jeg skulle få en best mulig rekonvalenstid.Takk for super behandling. Tillit, trygghet og omsorgen dere viser er fantastisk!

Tar godt vare på Pasientene sine

Lege: Alexander Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har blitt operert av Dr Vigen 2 ganger. Bukplastikk og Brystreduksjon med løft. Han er utrolig flink og litt av en perfeksjonist. Han gjorde så jeg følte meg veldig trygg og sikker på ett Bra resultat. Allerede nå1 mnd etter Bukplastikken ser magen fantastisk ut. Brystene mine har jeg ikke sett sikkelig enda for de er ganske ferske. Men det lille jeg ser så er det wow faktor. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet.
Jeg kan anbefale Dr Reidar Alexander Vigen.

Det kunne vært en ide om Sykehuset laget ett skriv med generell info etter inngrep. Slik som Tape skifte, Dusjing, hvor lenge en skal /bør benytte kompresjonstøy, neste kontroll osv. Det er litt vanskelig å huske all denne informasjonen en får før utskriving/hjemreise.

Men om jeg har hatt spørsmål og ringt til klinikken, har jeg alltid fått svar på det jeg lurer på så har følt meg trygg.

Så til hele Teamet på Ibsensykehuset avd Gjøvik. Tusen takk dere er ett flott team :-)

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.