Frysja legekontor

Kjelsåsveien 160 0491 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frysja legekontor

Krevde betaling selv om pasient var syk og ikke kunne komme

Lege: Ingvild Ohm Skrevet

Jeg ringte så snart legekontoret var åpnet for å avbestille time grunnet influensasymptomer som startet kvelden i forvegen. Jeg ble ikke informert om at timen likevel ville bli fakturert. Resepsjonisten var veldig behjelpelig men legen ville uansett fakturere for timen. Det synes jeg var dårlig håndtert. Legekontoret ønsker vel ikke at man skal komme med smittsomme symptomer som kan smitte andre pasienter?
Legekontoret burde samtidig initiere at legetimen kunne gjennomføres over telefon/e-konsultasjon da den uansett ville bli fakturert.

Omtenksom person som vier ekstra tid til pasienten

Lege: Bård Slinde Skrevet

Jeg opplever Bård som en veldig empatisk og flink lege. Han brukte god tid på å betrygge og hjelpe meg, og fikk meg til å føle meg sett, hørt og tatt på alvor.

Lyttende, deltakende og proaktiv lege

Lege: Ingvild Ohm Skrevet

Opplever Ohm som en svært lyttende, deltakende og proaktiv lege. Ser etter potensielle løsninger på ulike problemer og henviser videre dersom det er nødvendig av medisinske årsaker. Empatisk og tar seg tid. Har også klare forventninger til meg som pasient de gangene det er på sin plass og deltar i samtaler med sine innspill. Jeg har flere kroniske sykdommer og diagnoser. Hun har god kompetanse og følger opp på en super måte. Veldig fornøyd med Ohm som fastlege!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Bård Slinde Skrevet

Trygg og interessert og kunnskapsrik
En fantastisk lege som tar deg på alvor. Sender deg videre ved behov

Anbefalt til alle!

Lege: Bård Slinde Skrevet

En av få leger i livet som har gitt meg følelsen en "burde" få hos fastlege.

Lytter, tar deg seriøst og henviser til ekspertene der det kreves. Er effektiv, men stresser ikke eller kjapper seg.

Opplever at han tar meg seriøst, ikke avskriver det jeg sier og diskuterer problemet uten å overkjøre deg og har gode refleksjoner og løsninger.

Vanskelig å finne en fastlege som ny i en by, men her føles det som en har truffet rett.

Ville anbefalt han til alle jeg kjenner. Dyktig lege!