Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alna legesenter
Anbefales ikke basert på min erfaring
Lege: Huma Mir SkrevetAnbefales ikke basert på min erfaring
Jeg har hatt denne legen som fastlege en periode, men opplevde ikke at oppfølgingen fungerte godt for meg.
Jeg opplevde at det var begrenset tid i konsultasjonene, og at jeg ikke alltid følte meg fullt lyttet til eller forstått. Dette gjorde det vanskelig for meg å føle meg trygg i oppfølgingen av min helsesituasjon.
Kommunikasjonen var også til tider utfordrende for meg, noe som gjorde det vanskelig å få god nok dialog rundt mine behov.
Jeg opplevde også at det kunne være vanskelig å komme i kontakt med legesenteret.
På bakgrunn av dette har jeg valgt å bytte fastlege.
Dyktig og hyggelig lege
Lege: Huma Mir SkrevetDr.Mir er en av de beste legene jeg har vært hos. Hun gir deg all oppmerksomhet som du trenger og lytter. Anbefales på det sterkeste!!!!!
Dyktig og hyggelig
Lege: Huma Mir SkrevetVeldig dyktig og trygg lege. Meget hyggelig og forståelsesfull.
Jeg føler helsen min godt ivaretatt da jeg få tydelige og ryddige innkallinger på timer og lege er veldig presis.
Useriøst legekontor
Lege: Huma Mir SkrevetJeg føler ikke jeg har blitt tatt på alvor på dette legekontoret. Oppfølgingen har vært for dårlig, og legen bruker minimalt tid på deg, og tar godt betalt for alt av tjenester. Det er vanskelig å få kontakt med legesenteret pr. telefon, med veldig korte telefontider. Anbefaler ikke dette legesenteret.
Uprofesjonelt opptreden
Lege: Huma Mir SkrevetDen mest uprofesjonelle legen jeg har vært borti. Fremstår ganske maktsyk. Bruker rollen sin helt feil i møte med sårbare pasienter. Verste legesenteret!!!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?