Siste vurderinger av behandlere ved Harestua Medisinske Senter
Super dyktig fastlege
Lege: Marthe Bang Wirstad SkrevetHun setter seg virkelig inn i pasienten sin helse og gjør alt for og hjelpe. Hun er rask og utrolig dyktig
God kommunikasjon
Lege: Henning Bang Larsen SkrevetLyttende og gir et godt inntrykk. Ved behov for konsultasjon eller undersøkelse hos spesialist blir det bestilt med en gang.
Trygg og behagelig
Lege: Vidar Nordvik Pettersen SkrevetLytter og tar affære om nødvendig. Veldig flink til oppfølging. Er meget godt utstyrt, langt mer enn andre fastleger jeg har besøkt.
Mangel på empati og forståelse
Lege: Henning Bang Larsen SkrevetSom foresatt til et psykisk sykt barn møtes jeg med en nedlatende tone der jeg får følelsen av ikke å ivareta barnet, og en total mangel på forståelse av situasjonen. I en krevende situasjon der et stort apparat er involvert, og jeg som foresatt blir møtt av vakthavende lege med at jeg nærmest ikke tar vare på barnet mitt når både jeg og andre instanser vet hva vi har holdt på med de siste timene, da forsvinner tiltro og respekt.
Empatisk og forståelsesfull.
Lege: Vidar Nordvik Pettersen SkrevetEn rolig og reflektert lege, tar seg tid til å lytte. Sender henvisninger ved behov, forhører seg med kollegaer/spesialister/sykehus.
Øyekontakt, blir tatt på alvor som pasient. Møter barna på deres nivå, dyktig med barn med spesielle behov - også foreldre føles seg ivaretatt.
Kommer gjennom fin på telefon, møtes av hyggelige damer både ved sentralbord og laben.
Anbefales på det sterkeste!