Med. Vest Legesenter

Baker Østbys vei 26 1351 Rud

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Med. Vest Legesenter

Ekstremt dyktig og fantastisk oppfølging

Lege: Benedicte Westlund Wardemann Skrevet

Benedicte har fulgt opp min behandling på en ekstraordinær måte. Hun har ivaretatt meg med tett oppfølging og bistått for å hjelpe meg i helsesystemet.

Er svært takknemlig for å ha Benedicte som fastlege

Oppfølgingen er fantastisk

Lege: Benedicte Westlund Wardemann Skrevet

Legen tar seg god tid, er grundig, følger alltid opp og er imøtekommende. Eneste stedet jeg har følt meg sett og hørt av 6 forskjellige fastleger de siste årene. Helt fantastisk!

Helt topp

Lege: Benedicte Westlund Wardemann Skrevet

Flink, imøtekommende, flink til å lytte. Hat empati og sympati. Tar grep med en gang. Topp lege. Høyeste skår.

Beste lege

Lege: Benedicte Westlund Wardemann Skrevet

Flink med pasienter. Lytter til problemene dine og bryr seg. Benedicte kan det hun gjør. Jeg stor trives med henne som min fastlege.

Imøtekommende og dyktig. Hun er lyttende, rask i oppfattelsen, humoristisk og treffsikker.

Lege: Kristin Grefberg Skrevet

Lydhør, gir rask time når nødvendig.
Empatisk og alltid godt humør.
Sprek lege som lever som hun predikerer.
Kjempeglad for deg.