Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsmyra Legesenter
Veldig fornøyd
Lege: Vegard Løkken Aase SkrevetVegard er den beste fastlegen jeg har hatt. Opplever han som faglig dyktig og flink til å lytte til hva jeg har å si.
Aldri sett han, og vanskelig å få time
Lege: Vidar Hodneland SkrevetSikkert en kunnskapsrik lege, men veldig vanskelig å få kontakt med og time hos. Når jeg endelig fikk time ble den avlyst på dagen uten å få ny, da var det 3 uker til neste. Har kun vært hos turnus leger når jeg har vært der.
Anbefales
Lege: Vidar Hodneland SkrevetEn rask, lyttende og dyktig fastlege. Er effektiv digital via Helsenorge, tar ansvar og følger opp. Her er pasienten alltid i fokus.
Veldig fornøyd
Lege: Elma Ramic SkrevetHar vært veldig heldig med fastlegen min. Jordnær og varm, kjempedyktig , og står virkelig på. Føler meg alltid trygg og ivaretatt. Vakker både på utsiden og innsiden.
Mindre forblyd
Lege: Elma Ramic SkrevetHatt Elma som lege noen år nå, og var veldig fornøyd i begynnelsen. Følte meg møtt og sett på en måte ingen annen lege har møtt meg før. Spesielt under første svangerskap.
Det siste 1,5 året har jeg opplevd meg mindre sett. Veldig fokusert på skjermen, og lite tid. Husker ikke historien min, eller setter seg inn i hva timen gjelder. Ikke imøtekommende i det hele tatt i siste svangerskap. Kommer til å bytte.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?