Åssiden Legesenter AS

Betzy Kjelsbergsvei 263 3028 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS

Tar deg ikke på alvor

Lege: Selma Kømürcü Skrevet

Har aldri sett en lege som ikke tar psykisk helse på alvor. Hun snakket med deg nedlatende og lytter ikke. Forteller om tidligere pastinter hun mener var luringer og raringer.

Hun velger ut sine pasienter.
Anbefaler henne ikke.

Lite empati og dårlig tidsbruk

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Hun har en lang venteliste på minst 3 uker. Når du endelig kommer til avtalen, er det vanligvis en forsinkelse på 15-20 minutter. Når du er inne ønsker hun å begrense samtalen til et minimum og få deg ut så fort som mulig. Dette kan være effektivt når du kun ønsker en henvisning, men er mindre egnet for når du har problemer uten teorier for hva det kan være. I tilfeller som dette virker hun lite interessert og sympatisk.

Beste legen jeg har hatt ❤️

Lege: Selma Kømürcü Skrevet

Selma er stødig, hun er høyst oppegående på nyere forskning, setter seg godt inn i pasientens problemstilling, henviser raskt og følger opp godt. Jeg har aldri sett henne sur eller ha en dårlig dag, alltid hyggelig, blid og fin å snakke med. Aldri hatt en så behjelpelig og flink fastlege. Kommer aldri til å skifte!

Variabel

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Hun tok meg alvorlig når det gjaldt bekymring om alvorlig sykdom. Men andre smerter og plager var det lite hjelp å få hjelp til. Ble nesten latterliggjort og avskrevet med en boks smertestillende - og henvist til å høre med helsekosten og psykolog. Sykemelding ser hun ikke vitsen med.
Får ikke akutt-time hos henne - kun lenger frem i tid.

Veldig ålreit og proff

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Får hjelp med det jeg trenger. God tillit og god kontakt med meg som pasient. Føler meg møtt og forstått