Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget legekontor Stjørdal AS
Varm og trygg
Lege: Ola Arve Guldseth SkrevetOla bryr seg virkelig om pasientene sine, han tar seg tid til å høre og se deg.
Han nøler ikke med å henvise deg videre hvis det er noe han ikke føler at han kan eller får undersøkt godt nok selv, og hvis problemet kan løses på flere måter så er han ikke redd for å la pasienten komme med synspunkter etter grundig forklaring på fordeler og ulemper.
Er litt distre (overarbeidet?) men er ærlig om det og ber deg som pasient passe på at henvisninger og/eller resepter er skrevet før du forlater kontoret hans, og det synes jeg er greit.
Tror ikke jeg kunne funnet en bedre lege for meg, og har virkelig savnet Ola mens han har vært i permisjon.
En lege som ser deg
Lege: Ola Arve Guldseth SkrevetEn lege som tar seg tid til å se deg når du kommer. Han lytter meget godt og diskuterer gjerne løsninger.
Veldig førnøyd med mitt valg av fastlege.
Enestående lege!
Lege: Roman Fedorov SkrevetKan trygt anbefale denne legen. Han er helt rå på kunnskap! Her blir du møtt med respekt og han ser og forstår deg på en god måte. Han tar seg god tid og er grundig. De som er heldig å ha denne legen blir virkelig ivaretatt.
Kunnskapsrik og direkte
Lege: Svein Roger Svinsås SkrevetMeget hjelpsom og kunnskapsrik fastlege som tar ting på alvor. Han nøler ikke med å henvise videre og er en veldig direkte person. Kunne ikke vært mer fornøyd med han!
Rotete og skråsikker
Lege: Svein Roger Svinsås SkrevetOppleves som vanskelig å kommunisere med fordi han hele tiden antar hva du mener, og skal si. Han tar seg riktignok god tid, men har f.eks større tro på seg selv som samtaleterapeut, enn å henvise til ditto. Det meste av vanlige henvendelser har fungert bra.