Laksevåg Legesenter DA

Telefonnummer 55 34 96 96 55 34 96 ...
Damsgårdsveien 167-169 5160 Laksevåg

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA

Ekstremt dårlig og lat. Anbefales ikke.

Lege: Ingeborg Maria Kallay Skrevet

Jeg har hatt dårlig erfaring med denne legen og legekontoret flere ganger. Legen gir veldig dårlige svar, er ekstremt uhjelpsom og virker som hun misliker jobben sin. Jeg ba om bytte av fastlege etter å ha blitt ekstremt lei av hvor uprofesjonelt dette legekontoret og denne legen opptrer - dermed står jeg på ventelisten, og har ingen annet valg enn å kontakte denne legen frem til jeg får ny. Jeg kontaktet da legen angående et problem, først fikk jeg beskjed om at video konsultasjon ikke er mulig hos denne legen/legesenteret - som er meget merkelig da dette ikke burde være et problem, så jeg prøvde meg da på E-konsultasjon og beskrev problemet utdypet og bra. Isteden for å få en telefon fra legen slik at vi kan diskutere symptomer og diverse, får jeg melding om at jeg burde bytte lege da jeg ikke er i Bergen lenger og at hun ikke kan hjelpe … En skulle trodd at en lege med «god erfaring» skal forstå at å bytte lege tar lang tid og i mellom tiden må man holde seg til legen man har, heller ikke bare «anta» at jeg ikke allerede står på venteliste. Legen svarer nesten med sarkasme, ekkel og uprofesjonell holdning som tyder klart på at hun virkelig ikke liker jobben sin. Anbefaler ingen å være pasient hos denne legen.

Beste legen

Lege: Marit Thorsheim Rekve Skrevet

Beste legen
Hun hører på hva du sier.
Forklarer der d trengs.
Henviser videre der d er behov for d.

Terningkast 6

Flink lege.

Lege: Fride Flatmo Skrevet

Fride er oppdatert og virker faglig sterk. Hun søker den beste løsningen, er nøye og følger deg godt opp. Imøtekommende, hyggelig, og lett å prate med.

Lite informativ og nedlatende

Lege: Ingeborg Maria Kallay Skrevet

Oppleves som svært reservert på informasjon og forklarer dårlig for en uten helsekompetanse. Oppleves som at hun er nedlatende og ikke tar deg og din helse på alvor. Trodde kvinner skulle være dyktige på kvinnehelse, men det var visst ikke slik.

En forferdelig opplevelse

Lege: Fride Flatmo Skrevet

Det er et par måneder siden jeg besøkte fastlege Fride med min sønn på 10. Det var en helt forferdelig opplevelse. Hun avviste, viste null forståelse og hadde omtrent ingen blikkontakt i løpet av konsultasjonen. Hun snakket over hodet på barnet og skremte mer enn hun beroliget. Det blir legevakt neste gang, til Fride vil jeg aldri komme igjen.