Laksevåg Legesenter DA

Kontakt

Telefonnummer55 34 96 9655 34 96 ...
Damsgårdsveien 167-169 5160 Laksevåg
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(90)
90 vurderinger
Tilgjengelighet
(72)
72 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(75)
75 vurderinger
Service
(65)
65 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA

Trygg og effektiv

Lege: Marit Thorsheim Rekve Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sto i kø lenge for å få Marit som fastlege da jeg hadde ved fler anledninger vert innom henne. Føler jeg blir sett, hørt, respektert i forhold til de andre legene jeg var innom før henne. Hun er alltid på å tar tak i ting av eget initiativ som jeg kan ha glemt, noe jeg setter umåtelig pris på. Super lege, anbefales på sterkeste !

Trygg, lett tilgjengelig og faglig dyktig!

Lege: Elisabeth Vågen Ulset Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hatt god og tett oppfølging gjennom hele svangerskapet. Har vert behjelpelig og forståelsesfull, samt hun er veldig tilgjengelig og svarer raskt på e-konsultasjon.

Jeg opplever trygghet når jeg går til Elisabeth, og er svært fornøyd med å ha henne som fastlege.

Faglig dyktig lege, anbefales!

Min verste opplevelse med lege

Lege: Elisabeth Vågen Ulset Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Aldri opplevd å møte en så uprofesjonell person i ett yrke noen sinne. Besøkene hos Ulset er det verste jeg har opplevd. Hun er ikke imøtekommende eller lyttende. Oppleves som mistroisk og tar deg ikke seriøst. Hun gir deg en følelse av å være til bry og ikke velkommen. Hadde flere besøk hos henne hvor jeg endte med å gå gråtende ut fra kontoret pga behandlingen.
For all del styr unna!!

Ekstremt dårlig og lat. Anbefales ikke.

Lege: Ingeborg Maria Kallay Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt dårlig erfaring med denne legen og legekontoret flere ganger. Legen gir veldig dårlige svar, er ekstremt uhjelpsom og virker som hun misliker jobben sin. Jeg ba om bytte av fastlege etter å ha blitt ekstremt lei av hvor uprofesjonelt dette legekontoret og denne legen opptrer - dermed står jeg på ventelisten, og har ingen annet valg enn å kontakte denne legen frem til jeg får ny. Jeg kontaktet da legen angående et problem, først fikk jeg beskjed om at video konsultasjon ikke er mulig hos denne legen/legesenteret - som er meget merkelig da dette ikke burde være et problem, så jeg prøvde meg da på E-konsultasjon og beskrev problemet utdypet og bra. Isteden for å få en telefon fra legen slik at vi kan diskutere symptomer og diverse, får jeg melding om at jeg burde bytte lege da jeg ikke er i Bergen lenger og at hun ikke kan hjelpe … En skulle trodd at en lege med «god erfaring» skal forstå at å bytte lege tar lang tid og i mellom tiden må man holde seg til legen man har, heller ikke bare «anta» at jeg ikke allerede står på venteliste. Legen svarer nesten med sarkasme, ekkel og uprofesjonell holdning som tyder klart på at hun virkelig ikke liker jobben sin. Anbefaler ingen å være pasient hos denne legen.

Snill men overfatisk

Lege: Marte Hemmer Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

hyggelig og sympatisk. men følger dårlig opp ( setter seg altfor dårlig inn i pasientens sykehistorie og problematikk) . er overflatisk når det gjelder medisinsk behandling og konkluderer altfor lett uten at det er rent medisinsk belegg for dette

gå gjerne til henne om du vil ha forståelse og en koselig prat og en enkel medisinsk vurdering Men gå ikke til henne om du har et alvorlig helse/medisinsk problem

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.