Laksevåg Legesenter DA

Damsgårdsveien 167-169 5160 Laksevåg

Siste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA

Nedlatende og uprofesjonell fastlege

Lege: Elisabeth Vågen Ulset Skrevet

Jeg opplever denne legen som lite imøtekommende og arrogant i sin kommunikasjon. Mine helseplager ble i stor grad bagatellisert og følte meg ikke tatt på alvor. Ikke en lege jeg vil anbefale hvis du forventer å bli møtt med respekt og forståelse. Jeg byttet til slutt fastlege og opplever en helt annen tilnærming der.

Likegyldig og uintressert

Lege: Elisabeth Vågen Ulset Skrevet

Hun viste ikke noe interessert i å hjelpe meg.
Ble ikke tatt alvorlig og var lite forståelsefull.
Må bytte fastlege

Ufin, dårlig lytter, ikke godt tatt imot

Lege: Ingeborg Maria Kallay Skrevet

Har hatt Kallay som lege noen år, vært gjennom to svangerskap med etterkontroller. Har hatt flere dårlige erfaringer. Hun er hyggelig og blid når man kommer til timer som gjelder svangerskap. Men er man bekymret for noe eller syk så møter du en iskald vegg, som ser i skjermen og ikke hører på hva du prøver å forklare. Får bare motsvar eller avfeiinger på hva man føler og opplever. Blir ikke tatt på alvor eller lyttet til. Hadde en hendelse hvor jeg ble beordret til å gå til legen av mine nærmeste fordi jeg ikke var i form og hadde behov for å bli lyttet til, hadde vært der nylig pga. sykdom. Kallay omtrent fnyser og ser på meg på en måte som "hva i alle dager gjør du her igjen"? Og man forsøker å fortelle hvordan man har det, så får du strenge direkte avfeiende svar. Man føler at hun bare vil ha deg ut derfra så fort som mulig, og jeg endte opp med en vond skamfull følelse på vei hjem, når jeg åpenbart ikke er i form og har fått beskjed fra nærmeste om å ta kontakt. Når jeg forsøkte desperat å forklare noe, fikk et svar: Jaja, sånn er det! Ingen forståelse. Kallay har også alltid vært veldig brå og opplever henne som usympatisk under gynekologiske undersøkelser eller biopsitaking. For en som egentlig ikke er redd for undersøkelser, har jeg opplevd å føle meg utrygg og ikke ivaretatt. Hun er heller ikke så god til å kommunisere med barn. Utålmodig og ufin i måten hun kommuniserer på.
Kallay kan med fordel bli hyggeligere og ikke så dømmende når pasienter kommer inn dørene. Hun kan også bli mye bedre til å lytte og ta pasienter på alvor uansett hva de ønsker å ta opp!

Virker veldig ovenpå

Lege: Elisabeth Vågen Ulset Skrevet

Ofte selvom jeg har fått svar på ting osv har jeg blitt behandlet på en måte hvor jeg har følt hun virker ovenpå og ned altså nesten ser ned på meg eller ikke tar meg seriøst

Dårlig inntrykk

Lege: Elisabeth Vågen Ulset Skrevet

Elisabeth Vågen Ulseth er ikke imøtekommende, du får ikke hjelp her. Jeg gleder meg til å bytte fastlege.