Ingeborg Maria Kallay

Laksevåg Legesenter
Kvinne, 60 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1986

Ledige plasser

3 av 1450

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Laksevåg Legesenter Telefonnummer55 34 96 9655 34 96 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Damsgårdsveien 167-169 5160 Laksevåg
Vis kart
Ingeborg Maria Kallay er en av 240 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
22 vurderinger
Tilgjengelighet
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
15 vurderinger
Service
15 vurderinger

Siste vurderinger av Ingeborg Maria Kallay

Varierende opplevelse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Føler meg ikke alltid hørt eller forstått, må flere ganger forklare årsak til at jeg er under oppfølging ved Haukeland, og tar medisiner utskrevet av tidligere fastlege, til tross for at hun har tilgang på journalutskrift. Føler ikke hun har lest seg opp på meg som pasient før jeg kommer til timen. Føler meg heller ikke gjenkjent og spurt om oppdatering fra sist besøk. Var vant til dette fra forrige lege og syns det viser at man bryr seg. Lite smil og humor på kontoret. Vanskelig å betro seg til generelt. Svarer kort og avvisende på skriftlige henvendelser. Vil ikke anbefale henne ved behov for utredning, men ok med enkle ting som bihulebetennelse etc. God til å forklare med modeller. Fantastisk hyggelige sykepleiere og sekretærer. Noe lang ventetid på tlf og forsinkelse til timer.

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Kallay som lege i flere år. Jeg opplever henne som nøyaktig og konsis, og lite snikksnakk. Hun kan virke kort i svarene men om du virkelig trenger en prat er hun full av empati og gode råd. God humor er det også rom for på hennes kontor.

Hun er en dyktig lege som kjenner meg igjen og følger meg opp som pasient på en god måte. Hun er ikke redd for å søke og grave for å finne informasjon og hun sender straks videre til spesialist om det er behov for det. Kan anbefale henne på det varmeste.

Må også få skryte av helsesekretærene på legesentret. Dyktig, hjelpsom og alltid med et smil om munnen. Dette legesentret blir jeg å savne!

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har alltid blitt lyttet til, og har alltid fått god hjelp, medisiner som virker, henvisninger og gode råd på veien. Hun har en herlig humor, og jeg har mange ganger gått fnisende derfra. Hun er ikke en lege som holder hånden og gråter med, men hun er grundig i diagnostisering og undersøkelser. Jeg har full tillit til henne, og stoler på at hun finner ut hva som feiler og handler deretter. At hun kan slå opp i en bok eller spørre andre til råds, syns jeg vitner om grundighet.

Damene i resepsjonen og på lab er hyggelige, men jeg syns telefonsamtalene de mottar er litt for lett å lytte til fra venteværelset. Noe å tenke på når en ringer dit... Stort pluss for supert bookingsystem på nett!!!

Kjempeflink og seriøs lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Seriøs, nøyaktig, erfaren og kunnskapsrik lege. Betjeningen er hyggelig, dyktig og behjelpelig. Jeg har flyttet på andre siden av byen men har valgt å beholde Ingeborg Maria Kallay som fastlege fordi hun er så flink.

Veldig varierende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har gått en del år til denne legen nå, og som regel gruer jeg meg litt for opplever henne som veldig varierende. Noen ganger virker hun veldig interessert, hyggelig, i godt humør og man føler man snakker med en person. Andre ganger er hun sur, kort og det virker som du nærmest blir kastet ut igjen før du kommer inn døren. Tenker at dette kan ha med hennes personlighet å gjøre evt delvis stress eller lei, så har noe forståelse for henne. Har ved flere anledninger opplevd å måtte komme til legekontoret unødvending mange ganger fordi jeg ikke har fått hjelpen jeg trenger fra begynnelsen av, bla til ammeproblemer og har fått bekreftet utdatert kunnskap fra spesialister, noe som i noen tilfeller gjør meg utrygg på om jeg har fått riktig informasjon eller behandling. Føler jeg nærmest må komme med en selvdiagnostisering for å få hjelp, og overtale legen til å høre på meg, så viser det seg at jeg hadde rett til slutt likevel. Det jeg liker ved henne er at hun kan være restrikitv til bruk av medisiner og kan foreslå alternative metoder og hun kan på noen områder se ting helhetlig, andre ganger virker det overhode ikke slik. Synes hun de siste årene har blitt en del hyggeligere, samtidig føler jeg meg til bry når jeg kommer med et ekstra spørsmål eller ønsker mer forklaringer. Hun er også restriktiv med sykemeldinger, men ordner det om det er nødvendig. Så, her kan man både få god hjelp, ikke så god hjelp, føle seg velkommen, og noen ganger ikke. Alt dette fører til at jeg tenker på å bytte lege.
Helsesekretærene er det ingenting å si på, de er veldig hyggelig og flinke alle sammen :)