Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hillevåg legesenter
Flink lege
Lege: Tord Anton Haaland SkrevetKunnskapsrik og god lege. I perioder for mye å gjøre.
Glemmer hva som ble snakket om på siste konsultasjon. Har blitt flink å gi beskjed om prøver.
Hyggelig.
Lege: Egil Bjørløw SkrevetJeg kan selvfølgelig også skrive "kunnskapsrik". Avventer derimot at jeg har en skikkelig knekk ved ankomst og frisk etter besøket. Når det gjelder telefonkø; jeg setter meg etter 2 timer. Hilsen
Veldig lyttende å en lege som forstår pasienten
Lege: Egil Bjørløw SkrevetJeg er utrolig fornøyd med Egil, han lytter å forstår deg. Han tar seg god tid, han er menneskelig å fantastisk på alle måter.
Anbefales!:))
Flink og trygg
Lege: Julie Olimstad SkrevetEnormt dyktig og trygg, blir alltid tatt på alvor. Maks 10 min ventetid. Følges alltid godt opp og venter aldri lenge på svar/eventuelle henvisninger. Følger meg alltid i gode hender.
Lyttende og flink
Lege: Julie Olimstad SkrevetVeldig fornøyd med Julie som lege. Planen var egentlig å skifte fastlege pga avstand til legesenteret. Men etter vi fikk Julie kommer vi ikke til å bytte.
Også fornøyd med de andre ansatte, aldri problem å få legetime og aldri lang ventetid på venterommet.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?