Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegene
Faglig dyktig, tillitsvekkende og lyttende
Lege: Nooman Ahmad SkrevetMin erfaring er at dette er en lege som i tillegg til å være faglig kunnskapsrik, også er en dyktig lytter og kommunikator. I mitt tilfelle har han hjulpet meg stort til å få den nødvendige hjelpen gjennom å ha vært proaktiv og empatisk, og raskt oppfattet løsninger.
Jeg vil anbefale Nooman til alle som ønsker en lege som lyttende og empatisk, og som er dyktig til å forklare problemet på en enkel og forståelig måte. Samtidig oppfatter jeg ham som en veldig effektiv og presis behandler som raskt oppfatter hvor skoen trykker.
Min varmeste anbefaling!
Takknemlig
Lege: Nooman Ahmad SkrevetJeg er veldig takknemlig for fastlegen min. Han er oppmerksom, lyttende og viser ekte interesse for å hjelpe. Det føles trygt å være pasienten hans, fordi han alltid prøver å finne årsaken til problemet, ikke bare behandle symptomene. Han forklarer alt rolig og tydelig, og jeg har full tillit til ham.
Den beste fastlegen!
Lege: Navdeep Saggar SkrevetVi har hatt Navdeep i mange år og han er helt super. Han er kunnskapsrik, vennlig og flink til å lytte til hva vi sier. Vi føler at han har hjulpet oss mye og hele tiden har gode løsninger.
Ehh..
Lege: Umair Farrukh SkrevetLegen tar pasienten imot på en vennlig måte og følger sin vanlige rutine med spørsmål. Svarene hans kan imidlertid oppleves korte og overfladiske. Jeg har selv hatt noen plager, og erfarte at han ofte foreslår den enkleste løsningen uten grundig oppfølging. Kapasiteten hans virker begrenset, og det kan ta opptil en uke å få svar på meldinger eller oppfølging. Hvis du ønsker tett oppfølging og grundig vurdering, vil jeg anbefale å vurdere andre leger.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Nooman Ahmad SkrevetNooman er behjelpelig og flink til å forstå de forskjellige problemene og forklare hva en kan gjøre med det. Er veldig fornøyd å ha fått Nooman som vikar på Borgund legekontor da jeg føler meg sett og trygg med han som fastlege sammenlignet med tidligere fastlege jeg har hadde.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?