Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Grønlandsleiret
Kan ikke få fullrost han.
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetHan er blid og hyggelig, har tid til deg. Er lett å snakke med å komme med det du har på hjertet. Vi kan spøke og le litt. Trivelig lege.
Varierende
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetJeg har tidligere gitt full poengsum for denne legen. Jeg har også stilt meg ganske uforstående til alle som har vært kritiske, i forhold til at han ikke er en lege, hvis du får alvorlige problemer.
Jeg opplevde at han var en flott fastlege, så lenge man har enkle problemer og man kan behandles enkelt. Men, da jeg kom med en god del mer kompleks problemstilling, merket jeg at det var ingen støtte å få overhodet.
Jeg anbefaler han til alle som ikke går til lege med noen vanskelige problemer - for alle andre, er min erfaring at det finnes mange bedre fastleger. Dette merket ikke jeg, før det var for sent. Det er forøvrig lang ventetid på både bestilling av timer og hvor tilgjengelig han er.
Kompetent og trygg
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetDr Kaltenborn har vært min families fastlege i over fem år, og selv om vi har flyttet og nå har noe reisevei, har vi valgt å beholde ham som fastlege.
Han har vært utrolig fleksibel og imøtekommende, og funnet løsninger som funker for en familie på fem som dessverre har hatt en del sykdom. Han har henvist til spesialist der det har vært hensiktsmessig, uten å overdrive. Han er kunnskapsrik, empatisk og oppriktig interessert - den beste fastlegen jeg har vært borti.
En dyktig lege og et godt menneske!
Lege: Maren Gjerdåker SkrevetJeg har bare positive opplevelser med Maren Gjerdåker. Det har vært lett å få time ved behov, og ting har blitt fulgt opp og avklart raskt. Hun virker oppriktig interessert og engasjert i helheten som utgjør mitt liv og meg som menneske, og fremstår som en dyktig og profesjonell lege. Hun ringer raskt tilbake dersom jeg ringer med spørsmål, og tar seg god tid til å lytte. Jeg har flere ganger blitt imponert over at hun husker og forstår detaljer fra mitt liv, og at hun våger å gi råd som medmenneske i tillegg til medisinske råd. Hun er ikke redd for å henvise videre ved behov, og er rask og grundig i videre oppfølging. Jeg har vært pasient ved dette legesenteret i mange år, og føler meg alltid godt ivaretatt også av legesekretærene.
Trygg og grundig
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetEn trygg og flink lege. Kan til tider oppleves som litt krass, men dette tror jeg egentlig kommer av effektivitet. Veldig grundig, noe som føltes spesielt trygt under graviditet. Han går langt for å finne ut av ting, og ringer gjerne sykehus-Norge rundt for å finne den beste behandlingen. Gir en følelse av å være oppriktig interessert i å hjelpe.