Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Geithus Helsesenter
Sjokkert
Lege: Giovanni Ruiz Palma SkrevetPalma var ikke interessert i å høre på det jeg sa. Han avbrøyt flere ganger, var uhøflig og ufin. Han sa at han hadde nesten ingen pasienter på sykemelding eller AAP, og at han mente at ALLE kunne jobbe uansett sykdommer og plager.
Han sa det var dumt av meg å bytte fastlege og spurte hvorfor jeg hadde gjort det. Sa jeg burde finne en annen en han. Han sa til og med at jeg burde oppsøke forrige lege igjen! Den personen har sluttet og jeg vet ikke hvor hen er! Søknaden jeg trenger sa han at kom garantert ikke til å bli slik jeg ville.
Perfekt
Lege: Usman Khaliq SkrevetUsman er en grei å hyggelig fyr, det er lett å snakke med han å det gjorde timen min lettere jeg anbefaler han veldig!
Fornøyd
Lege: Usman Khaliq SkrevetFornøyd med fastlege bytte, han virker som en som ønsker å hjelpe å ikke jobber imot en! Så dette er en av mine bedre valg jeg har tatt
Vary good 👍
Lege: Usman Khaliq SkrevetHe is vary good and smart 👏 iam so happy about the advise and also iam happy from the girl she did the blood test 💉 vary professional vary fast thanks for poth.
Seriøs og empatisk
Lege: Giovanni Ruiz Palma SkrevetHar en rekke plager og symptomer som han setter seg inn i. God til å lytte. Ser på historikk, gir forslag og evt søker deg videre. Gir 8 av 10 mulige :-)