Tvedestrand kommune allmenn legetjeneste

Søsterdalen 16 4900 Tvedestrand

Siste vurderinger av behandlere ved Tvedestrand kommune allmenn legetjeneste

Kunnskapsrik lege

Lege: Torstein Værland Skrevet

Dyktig lege som sitter seg inn i sykehistorie og bryr seg. Kommer med gode råd og tar seg god tid. Veldig fornøyd.

Trygg

Lege: Lars Thorheim Skrevet

Føler meg alltid sett og hørt. Han forklarer bra, tar seg tid og hører alltid på det jeg har å si. Trygg og god.

Lege som er mest opptatt av å snakke selv

Lege: Lars Thorheim Skrevet

Opplevde han som mer opptatt av å snakke selv, enn å høre på det jeg sa. Stilte han meg spørsmål hadde han ikke tid til å vente på svaret mitt før han fortsatte å snakke. Det var null dialog eller interesse for meg som pasient.
Tok en evighet å nå gjennom på telefon til legekontoret. Sykepleieren klarte heller ikke å få resultat på CRP og den måtte tas mange ganger. Dårlig inntrykk av hele legekontoret.

Førnøyd

Lege: Vivian Katrine Persen Skrevet

Dyktig lege. Veldig nøye, tar pasienten på alvor. Følger nøye opp med prøver/ tester fram til hun finner ut hva som feiler pasienten!

Sikkelig god

Lege: Vivian Katrine Persen Skrevet

Vet folk mener Vivian har dårlig tid og ikke kan ivareta alle, men ho går rett på sak og gir deg det du trenger uten å måtte overbevise ho om at du har vondt osv.
Man går ikke til legen for å kose prate, hos Vivian får jeg den hjelpen jeg trenger å ho hører på det jeg sier mens ho tar meg på alvor
Aldri møtt en så kunnskapsrik og dyktig dame som ho