Om vurderingeneSiste vurderinger av Øst Helse
Frekk, nedlatende og ville ikke hjelpe
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetEtter å ha lest anmeldelsene gledet jeg meg til å gå til Asante og få god hjelp, men han var både 40 min forsinket og nedlatende og ba meg være stille for at han skulle få prate. I tillegg hadde han null interesse av å hjelpe meg med snorkingen, som har vært et sosialt hinder for å kunne sove hos andre og samboeren min som ikke får sove etter at jeg har sovnet, noe som fører til at jeg ofte må tvinge meg til å være våken så han får sovnet før meg. Ble ekstremt skuffet ettersom jeg hadde lest disse anmeldelsene og hadde en veldig positiv innstilling før jeg kom dit.
Veldig fornøyd
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetSjelsettende opplevelse. Klinikken tok Corona på alvor, følte meg veldig trygg ved ankomst. Audiograf og lege utviste stor faglighet, veldig fornøyd. I tillegg var de særdeles hyggelige. ANBEFALES.
Dyktig og grundig
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetDet er sjelden å møte en sånn lege. Han undersøkte sitt fagområde meget grundig. Det var flere diagnoser. Nesen skulle ha vært operert. Allergi. Han har sendt meg til ct for å få sjekket bihulene. Tatt test for søvnapne. Hørselstest. Dr Asante tar tak i alt som det er mulig å rette på. Han tar den enkelte pasient på alvor og gjør hva han kan for å hjelpe. Hvorfor har vi ikke flere leger som han?
Empatisk og dyktig
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetJeg tror aldri jeg har truffet en mer engasjert, empatisk og hyggelig lege. Asante tok seg god tid med å undersøke, forklare, bekrefte at problemet mitt er reelt og oppleves som veldig dyktig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?