Lørenlegene AS

Telefonnummer969 24 222969 24 2 ...
Lørenveien 38 0585 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Lørenlegene AS

Trygg Lege og Veldig kunnskapsrik- ANBEFALES

Lege: Yoseph Mahdere Ande Skrevet

Jeg må begynne med å si at dette er en lege jeg sterkt anbefaler til mine nærmeste.
Etter å ha hatt Yoseph Ande som lege i mange år, meddeler jeg at han virkelig kan jobben sin.
Ande er faglig sterk, imøtekommende og han svarer deg på det du lurer på. Han er kjempe flink til å forklare underveis. Jeg er trygg og jeg er sett når jeg er hos han. Ande tar seg god tid, og han følger opp til punkt å prikke.
Må nevnes at han også er kjempe flink med barn.
Minsten hos oss er trygg på Ande, noe som er veldig positivt med tanke på at han er redd leger generelt. Vi hadde ikke byttet han for noe som helst.

-Dalija

Trygg og forståelsesfull

Lege: Gauhar Ayub Chaudhry Skrevet

Jeg har vært en del ganger hos han, og er super fornøyd. Han er lett å snakke med. Tar seg tid til å lytte. Tilrettelegger timen slik at man har mest mulig tid å snakke på. Har ikke en eneste negativ opplevelse med han. Han er den beste legen klinikken har garantert! Anbefaler han på det sterkeste.

Dårlig kommunikasjon, lite behjelpelig

Lege: Yoseph Mahdere Ande Skrevet

En av de dårligste fastlegen jeg har hatt, gidde meg ikke oppfølging på det jeg ba om. Fikk beskjed om at det var andre som ventet så det jeg hadde i utganspunktet bestilt legetime for, hadde han ikke tid til. Dårlig kommunikasjon, vanskelig å samarbeide med og tar seg ikke tid til ordentlig oppfølging. Følte meg rett og slett til bry. Anbefales ikke.

Seriøs og hjelpsom

Lege: Gauhar Ayub Chaudhry Skrevet

Dr. Chaudhry har alltid tatt meg på alvor når det har vært noe. Undersøker grundig, tror på det man sier. Henvist videre da det har vært nødvendig. Glad, interessert og tålmodig. En meget god lege.

Arrogant og lite medmenneskelig

Lege: Staffan Reidar Jacobsen Skrevet

Legen har gode tilbakemeldinger fra før av og jeg så fram til å ha han som fastlege. Etter flere ganger hos han må jeg si at jeg er både skuffet og overrasket over hans måte å prate til/møte pasienten på. Han er lite forståelsesfull, er mer opptatt av hva han ikke kan gjøre for deg og er ikke redd for å formidle det på en ugrei måte. Har du flere ting du trenger hjelp med så må du ha én time pr ting, uansett hvor lite tid man har brukt på første problemstilling. Generelt liten omtanke for pasientens helhetssituasjon.

Lang ventetid for å få time hos ham.
Anbefaler dessverre ikke denne legen.