Yoseph Mahdere Ande

Medical city
Mann, 50 år

Autorisert

2008

Ledige plasser

17 av 1200

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Medical city
Lørenfaret 3 0585 Oslo
Vis kart
Yoseph Mahdere Ande er en av 530 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
15 vurderinger
Tilgjengelighet
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
13 vurderinger
Service
13 vurderinger

Siste vurderinger av Yoseph Mahdere Ande

Møtte ikke til første time

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg lette etter fastlege nær der jeg bor etter at den jeg hadde stort sett var sykemeldt. Ande fikk gode skussmål og jeg fikk min første time i dag torsdag 28. april kl. 0800. Overraskelsen var stor da han ikke var der. Noe over halv ni får jeg melding der han beklager og tilbyr seg at vi kan ta snakke på telefon. Dette hadde vært vårt første møte og jeg har da ikke annet å gjøre enn å melde meg av lista og finne en annen.

Dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen tar seg tid til å utdype og forklare din helseutfordring.
Kan yrket sitt godt og er hyggelig.

skuffet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

7 minutter er ikke lenge nok til å få en vurdering av en person. han ser ikke på deg som pasient, kun på skjermen. ber meg som pasient om at "det går over, bare gi det tid."

Flott Fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flott fastlege som bryr seg. Prater åpent om hva det enn måtte være, er veldig trygg i yrket sitt. Han er dedikert, profesjonell og trygg i jobben sin! Har man et akutt problem får man alltid komme til han på dagen. Husker alltid pasientene sine. Jeg anbefaler

Den beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Yoseph Ande som min fast lege i over 3 år,og desverre er jeg en av de som må dit ofte,da jeg ble alvorlig syk for ti år siden og dette gir mye bivirkninger med dårlig imun forsvar osv.............Etter og ha lest en del negative omtaler om han ,,,er jeg bare helt sjokkert og lurer på om ikke disse burde vært hos helt noen annen enn en vanlig allmenn lege.De trenger nok hjelp av de som er litt mer kyndig,phsykriatisk........Jeg har mer enn en gang vært småsur,da Ande har vært forsinket til min time................men etter og ha sett pasienten han hadde inne,har jeg forstått med en gang.Her var nok en som ikke klarte seg med de 15 min,som er beregnet,,,,,,og det kan desverre skje oss alle,meg og opptil flere ganger......................Jeg har alltid blitt tatt godt i mot,,,,,,til og med uten at han tror pc,skjermen,,,,,,er meg..............slik mange leger gjør i dag........meget vansklig og forholde seg til slike,,,,,,,,,,,,,,,,jeg er blitt lyttet til,blitt sendt videre,når det har vært behov,og jeg har fått oppfølging i ett og alt.Har jeg vært bortreist har han fulgt meg opp telefonisk,,,når han så det nødvendig,,,,Norsk kunnskap i henhold til skriving,,,,slet han litt med til og begynne med,,,,men er kommet seg veldig,,,,akkurat slik jeg har møtt på i resten av utenlandsk helse personell,alt fra topp spesialister,,,,,men hvis man som pasient er såpass oppegående i hodet at en kan lese,,,er det jo fullt mulig og be om og få lese gjennom det de skriver av henvisninger osv,,,og hjelpe litt om det er nødvendig,,,,,,,det gjør man med glede,om man har en så god og forekommen fastlege som jeg har...............men det trengs ikke hos han lenger.Jeg kan på det sterkeste anbefale han som din nye fastlege.