Bestill time

Logo for Sagene Allmennklinikk AS

Bestill time

I dag 7. jul I morgen 8. jul Ons 9. jul Tor 10. jul Fre 11. jul

Om

Sagene Allmennklinikk har ledig kapasitet og har åpnet for at alle kan bestille time hos oss. Hvis fastlegen din har lang ventetid, eller du trenger ny fastlege, så kan du bestille prøvetime hos oss. Målet er å bygge opp et godt og langvarig fastlegeforhold som fungerer for deg. Se ledige timer i kalenderen over og bestill konsultasjon. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Om Sagene Allmennklinikk
Sagene Allmennklinikk (tidligere Akerselva Medisinske Senter) er et veletablert legekontor dedikert til å tilby trygg og profesjonell helsehjelp i en moderne og imøtekommende atmosfære. Klinikken drives av to fastleger som sammen jobber for å gi pasientene best mulig oppfølging og en god opplevelse gjennom hele behandlingsforløpet.

Klinikken tilbyr et bredt spekter av helsetjenester, inkludert vanlige konsultasjoner, hastetimer og øyeblikkelig hjelp. Pasienter kan også benytte seg av e-konsultasjoner og e-kontakt for enklere kommunikasjon. Timebestilling, reseptfornyelse og andre henvendelser gjøres enkelt via HelseNorge.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig begynt ved senteret og har for tiden god kapasitet:

Dr Alexandra Taylor

Velkommen til Sagene Allmennklinikk – et sted hvor helsen din alltid står i fokus!

• Profilbilde av allmennlegespesialist og fastlege Nusrat Hussain
    Allmennlegespesialist og fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 235 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Profilbilde av allmennlegespesialist og fastlege Alexandra Allegra Arezou Taylor
    Allmennlegespesialist og fastlege
    Neste time:

Siste vurderinger av behandlere ved Sagene Allmennklinikk AS

Kunnskapsrik,god lege

Lege: Nusrat Hussain Skrevet

Jeg trengte akutt lege hjelp legen var Presis, rett på sak ga med god tid, nødvendig utredning. Greit ankomst god parkering, anbefaler.

Lite empatisk og frekk

Lege: Nusrat Hussain Skrevet

Gikk til henne i noen måneder, men skjønte ganske raskt at jeg må bytte. Frekk, belærende, lite empatisk og kun ute etter å tjene penger. Styr unna!

Lite empati

Lege: Nusrat Hussain Skrevet

Har hatt henne som fastlege i et par år nå, og selv om jeg ofte ikke har følt meg helt sett så har det stort sett gått fint og jeg har fått den mest nødvendige hjelpen. Etterhvert følte jeg på mindre og mindre trygghet og lite empati fra legen, som har resultert i at jeg har gått mer privat nå som jeg har vært gjennom en vanskelig situasjon og går i behandling. Dro tilbake til fastlegen nå og jeg forstår at de har regler å forholde seg til, men å betale for en legetime og føle seg "kastet" ut av timen fordi hun har ventende pasienter (som jeg kan forstå selv om jeg selv måtte vente lenge før min time, hun tok seg god tid til pasienten før meg) uten å få den hjelpen man trenger er ikke helt heldig. Jeg satt og gråt da jeg prøvde å forklare situasjonen min og hun kom med kommentarer som at "du er voksen, du burde klare å fikse dette, du kan jo fortsette å gå privat om du er mer fornøyd med det, du blir uansett fakturert". Greit nok det, men kanskje ikke så empatisk når man drar til legen sin og er i flere behandlinger fra før og trenger hjelp. Jeg tror alt i alt hun er en veldig god fastlege dersom man ikke har alt for store problemer eller trenger for mye omsorg, men dette blir siste gang for min del.

Svært ufornøyd, viser ingen empati

Lege: Nusrat Hussain Skrevet

Hun ropte ikke på meg da det var min tur, jeg måtte selv banke på døren hennes for å da introdusere meg selv. Hun var ikke imøtekommende, jeg følte ikke at jeg ble hørt da jeg prøvde flere ganger å forklare hvordan situasjonen min er. Hun er lite hjelpsom og vise lite interesse for pasienten. Anbefaler ikke henne !!

Dårlig henvisning

Lege: Nusrat Hussain Skrevet

Måtte selv bestille time for å få svar på MR bildene mine. Da jeg endelig fikk snakket med henne så fikk jeg lite svar fra bildene, der hun bare sa «Du må selv ta kontakt med fysio, og vise dette arket». Lite hjelpsom lege, styr unna!