Halden Medisinske Senter

vidarsvei 22 1781 Halden

Siste vurderinger av behandlere ved Halden Medisinske Senter

Følte meg ikke tatt på alvor

Lege: Ibrahim Abd-Allatif Skrevet

Jeg har dessverre opplevd å ikke bli tatt på alvor av denne legen.
Jeg har i lengre tid hatt kraftige menssmerter og problemer med hormonell prevensjon, og ba om henvisning til gynekolog. Legen lo av meg og kom med upassende kommentarer som "Liker du å blø?".
Han insisterte på unødvendige prøver i stedet for å sende henvisningen jeg ba om, og da jeg tok opp saken på nytt flere måneder senere, ble jeg møtt med latter og bagatellisering. Jeg fikk tilbud om p-plaster "så var vi ferdige med saken".
To måneder senere har jeg fortsatt ikke hørt noe fra gynekolog - så det virker som at henvisningen aldri ble sendt.

Jeg bytter nå fastlege for å få hjelp et annet sted.

Lett å snakke med

Veldig hyggelig lege.
Lytter og tar seg tid til å høre på mine symptomer og hva jeg mener er galt med meg.
Vi fikk oss en skikkelig latterkule begge 2 i dag.
Da jeg var litt frempå pga dårlige erfaringer i samme situasjon tidligere med annen lege, så forsøkte jeg å påstå at jeg visste bedre enn han hvilken medisin som var rett. Han fikk såklart rett. Og vi lo skikkelig begge to 😃
Jeg gikk mer fornøyd derfra enn jeg noengang har gjort hos noen annen lege tidligere.
Tusen hjertelig takk for utmerket hjelp, Ibrahim. Gud Velsigne deg og din familie

Kunnskapsrik lege.

Lege: Saqib Shahzad Skrevet

Meget flink lege. Følger opp med resepter og tar helsesjekk. Alltid hyggelig å få komme til lege Saqib.

Nærmest ubemannet

Lege: Ibrahim Abd-Allatif Skrevet

Merkelige telefontider, begrenset åpningstid og vanskelig å få tak i lege. Korte og brå resepsjonister. Fravær av lege meldes ikke ifra, og man må purre for å få tak i resepter. Her må man ringe eller møte opp fysisk for å få ting til å skje, og jeg opplever at som pasient er man overlatt til seg selv. Innhenting av attester og dokumentasjon er en fulltidsjobb man må stå for selv. Utrygg og mangelfull oppfølging.

Unngå denne legen

Lege: Ibrahim Abd-Allatif Skrevet

Har vært hos han et par ganger da fastlegen min ikke har vært tilgjengelig og har hittil ikke hatt en eneste positiv opplevelse hos han. Neste gang legen min er utilgjengelig blir jeg heller hjemme. Han virker nedlatende og jeg opplever han som grenseoverskridende. Han tar meg ikke på alvor, virker som at han mistenker meg for bløff konstant. Kunne egentlig skrevet mye her, men tror jeg skal la være.