Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset Raa AS
Elendig lege
Lege: Thomas Ingebrigtsen SkrevetArrogant, nedlatende og frekk lege.
Sitter seg ikke inn i pasientjournalen og virker fullstendig likegyldig.
Styr unna denne legen.
Snilleste og beste.
Lege: Andreas Tufteland Kroken SkrevetJeg har ikke hatt så mye erfaring med helsevesenet og fastleger heldigvis( ganske bra både fysisk og psykisk:))))men denne mannen er virkelig profesjonell og imøtekommende. Han tar deg på alvor og finner alltid riktige ord til å trøste og/eller støtte deg.
Omsorgsfull og trygg
Lege: Christina Herland Fløtre SkrevetByttet fastlege da min egen gikk av med pensjon etter å ha fulgt meg gjennom store deler av livet! Å komme til Cristina var en veldig god opplevelse ❤️Hun er utrolig lyttende og omsorgsfull og gav meg trygghet med en gang! Er utrolig glad jeg fikk komme til henne! Legekontoret er også veldig fint og moderne med parkering rett utenfor😊
Er heldig å fått en så dyktig, betryggende og fantastisk lege på et hyggelig og velfungerende legessenter som Raa
Lege: Gunhild Vindi Nerbøvik SkrevetFantastisk, dyktig og kunnskapsrik lege som lytter og bryr seg. Sympatisk og enkel å åpne seg opp for med ubehaglige ting og problemer. Forståelsesfull og vil ditt beste. Blir tatt seriøst og henviser videre.
Dyktig og varm
Lege: Gunhild Vindi Nerbøvik SkrevetEn super lege på alle måter. Hun er tilstede, lytter og tar deg på alvor. Gunhild har et varmt, behagelig vesen som gjør det lett å åpne seg. Anbefales på det aller varmeste!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?