Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Kristiansand Marvika Torv
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Pål Nico Hoyer-Sørensen SkrevetHan er faglig dyktig og dyktig til å møte pasientene på en god måte. Han passer alltid på å gi de beste råd og anvisninger selv om det ikke alltid er det pasienten vil høre. Han tar seg tid til å forklare og har en helhetlig tankegang om hva som er best for pasientene. Når det kommer til min tannhelse stoler jeg på han 100%
Top notch tannlege!
Tannlege: Pål Nico Hoyer-Sørensen SkrevetDette er en tannlege som både er dyktig og som bryr seg om sine pasienter. Kan varmt anbefales, spesielt om du har tannlegeskrekk.
Den Beste tannlegen som finnes
Tannlege: Jon Nordmo SkrevetHan er behagelig , forståelselfull , forsiktig , Utrolig Dyktig . TERNINGKAST 6 Fra meg :) Kan Virkelig Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk
Tannlege: Jon Bård Alvsaker SkrevetBeste tannlege jeg har vært hos.velfig hyggelig og flink.ble tatt i mot av en veldig hyggelig tannpleier og selve operasjonen fåreklær gikk smertefritt og raskt.
Beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Karen Harket Haugstvedt SkrevetKaren er flink, hyggelig og gir god service. Jeg har gått til henne i flere år og er alltid fornøyd med arbeidet hun gjør. Hun anbefales for nye kunder.