Lund Legesenter

Kirkeveien 4 4631 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter

Hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal Skrevet

Veldig flink og hyggelig, aldri hatt noe problem med henne. Hun tar seg tid til å bli kjent med pasientene, og har ikke fått intrykk av at hun har dårlig tid. Hun er ikke en lege som kun vil komme seg igjennom køen.

Jeg er veldig fornøyd, passer for alle, men kan se for meg at eldre kan ha veldig godt nytte av å gå hos hennes.

Super lege!

Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal Skrevet

Lisa er en fantastisk lege, som oppleves oppriktig interessert i pasienten og problemstillingen. Hun er rett frem, men empatisk samtidig, og viser at hun forstår pasienten. Hun har vært min redning i en vanskelig tid! Blid som en sol !

Fantastisk fastlege

Lege: Sebastian Bø Skrevet

Har hatt Sebastian som fastlege hele ungdomstiden. Han er alltid utrolig godt forberedt og omgjengelig. Veldig imøtekommende, forståelsesfull og forklarende (på en ikke-legete og forståelig måte).

Alle burde ha en fastlege som Sebastian. Byttet pga flytting (studier), men skal helt klart kjempe meg inn i hans rekker igjen når jeg returnerer.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ebba Margareta Kåss Skrevet

Føler meg godt ivaretatt. Behagelig, forståelsesfull , god oppfølging og rask med tilbakemeldinger. Og, ikke minst ha ro og tid til deg.

Kunskapsrik

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Lett å forholde seg til - alltid godt humør. Det tar veldig kort tid å få time.

Også resten av personalet på legesenteret er helt topp.