Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Activia Legesenter
Meget dyktig.
Lege: Erik Myrvang SkrevetMeget profesjonell lege med mye kunnskap. Veldig lett å prate med, han er en god lytter og setter seg virkelig inn i din situasjon. Også mine barn føler seg veldig trygg på Erik. Må også gi skryt til Activia’s legesekretærer, utrolig hyggelige og hjelpsomme. En svært profesjonell gjeng.
Veldig hyggelig!
Lege: Jon Arild Aarskog SkrevetHan er veldig imøtekommende, hyggelig og tar pasienten på alvor på alle måter. Får pasienten til å føle seg trygg og avslappet. Også veldig tålmodig.
God fastlege
Lege: Erik Myrvang SkrevetEr godt fornøyd. Det er mulig å komme med egne innspill da det gjelder egen helse.Ved spesielle saker, er Erik handlekraftig, og tar umiddelbart tak i situasjonen.
Over gjennomsnittet dyktig og hyggelig lege!
Lege: Jon Arild Aarskog SkrevetSom alle oss andre, kan også legen ha varierende dagsform.
Jeg opplever at Dr. Aarskog kan være litt distré og vanskelig å "nå inn til" enkelte ganger, men andre ganger er han mer til stede enn noen annen lege jeg har møtt. Her blir man hørt!
Jeg velger derfor å fokusere på at dette er en klok og empatisk lege, som er dyktig på å kommunisere sine vurderinger. Også når budskapet er negativt eller jeg ikke får gehør for mine teorier, er han en mester til å være direkte men samtidig sympatisk.
Hans evne til ryddig formidling, og avvæpnende væremåte som gjør at det føles greit å snakke om hva som helst, er fabelaktig.
Helt ok
Lege: Jon Arild Aarskog SkrevetHjelper deg og gjør en ok jobb, men virker uprofesjonell og tidvis litt nedlatende.
Ikke flink på å gjøre noe med/ta på alvor ting han ikke vet hva er/kan så mye om.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?