Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lansbylegane Stord AS
Lite interessert og ikkje tilstede
Lege: Moredehi Etai Bogen SkrevetHar alltid vore fornøyd med Etai som lege. Han var på ballen, svarte på meldingar og var engasjert.
Dei siste to åra har dette tapt seg enormt. No svarar han ikkje på e-meldingar, utsett timeavtalane på kort varsel, kjem ikkje på avtalte besøk osv. Umulig å få tak i. Vanskelig å få han til å henvise videre til spesialist. Meiner smerter er ein tilstand ein må leve med. Har ikkje tru på medikament for psykiske problem, ingen tru på smertestillende for tydeleg smertepåverka pasientar. Sjukemelding driv han ikkje med, meiner alle har det vanskelig eller utfordrande i livet og at sjukemelding ikkje er svaret. Virker meir interessert i å fylle opp listene sine, og ta ut lønn og ferie.
Helt greit!
Lege: Maria-Ana Brata SkrevetVeldig kjekk lege! Som oftast veldig bli og imøtekommende! Nåken ganga har hu dårlig tid og tar seg ikkje god nokk tid men som oftast sjekke hu deg grundig! Utenom da veldig fornøyd. Hu e veldig sånn god til og lytta til deg osv osv
Uvennlig, faglig svak.
Lege: Moredehi Etai Bogen SkrevetVil ikke anbefale denne legen til noen. Har aldri opplevd så mange misforståelser og faglig rot hos noen lege. Avtaler utsettes i det nært uendelige på grunn av legens stadig tilbakevendende behov for ferier og/eller avspasering. Opptrer regelrett uvennlig etter kritiske innspill/mangler vanlig folkeskikk.
Fantastisk lege
Lege: Maria-Ana Brata SkrevetFølte meg så godt ivaretatt, hun er lyttende, forklarer godt, kommer med forslag, tok meg på alvor, tar seg god tid, blid og åpen😊
Tror ikke jeg kunne fått en bedre fastlege.
Ikkje anbefales i de heile tatt
Lege: Maria-Ana Brata SkrevetMin opplevelse med denne legen var dessverre veldig skuffende. Jeg opplevde dårlig behandling, lite respekt og flere uprofesjonelle kommentarer. Jeg forventet å bli møtt med medmenneskelighet og profesjonalitet, men opplevelsen var det stikk motsatte. Anbefales ikke