Maria-Ana Brata

Autorisasjon (2016)

Venteliste

32 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Lansbylegane Stord AS Telefonnummer 53 40 42 30 53 40 42 ...
Borggatta 5-7 5417 Stord
Maria-Ana Brata er en av 20 fastleger i Stord

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Maria-Ana Brata

Veldig dårlig kommunikasjon

Jeg var hos legen med min sønn som hadde hostet noen uker, for vi ville bare sjekke for sikkerhetsskyld. Min sønn var hos sin mor denne uken, men det var jeg som tok han til legen.

Legen starter undersøkelsen med å ramse opp helt vanvittig mange "medisinske uttrykk" og spørr meg om EKSTREMT mange detaljer. Jeg som pårørende, og som ikke har medisinsk utdanning, skjønner ikke hva legen sier og kan ikke svare på slike detaljer.

Som tidligere nevnt, så var min sønn hos sin mor denne uken, og legetimen utvikler seg til at legen konfronterer meg og kjefter meg huden full. Legen ber meg redegjøre for hvorfor det er meg som har tatt min sønn med til legen, og hun nærmest skriker til meg.

Denne legen frarådes på det sterkeste.

Helt greit!

Veldig kjekk lege! Som oftast veldig bli og imøtekommende! Nåken ganga har hu dårlig tid og tar seg ikkje god nokk tid men som oftast sjekke hu deg grundig! Utenom da veldig fornøyd. Hu e veldig sånn god til og lytta til deg osv osv

Fantastisk lege

Følte meg så godt ivaretatt, hun er lyttende, forklarer godt, kommer med forslag, tok meg på alvor, tar seg god tid, blid og åpen😊
Tror ikke jeg kunne fått en bedre fastlege.

Ikkje anbefales i de heile tatt

Min opplevelse med denne legen var dessverre veldig skuffende. Jeg opplevde dårlig behandling, lite respekt og flere uprofesjonelle kommentarer. Jeg forventet å bli møtt med medmenneskelighet og profesjonalitet, men opplevelsen var det stikk motsatte. Anbefales ikke

Fagleg dyktig.

Lege med kunnskap,er lyttende og empatisk.Ho har sett seg godt inn i min helsesituasjon.Er fagleg dyktig,arbeidar strukturert.