Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vesterelva Legesenter AS
empatisk og effektiv
Lege: Ena Nielsen Skrevethatt som fastlege i 8 år,helt fantastisk imøtekommende,empatisk,kunnskapsrik og effektiv. trygg og solid.
Strålende fornøyd!
Trygg, kunnskapsrik, grundig
Lege: Ena Nielsen Skrevet- Enkelt å bestille tid, kort ventetid.
- Vennlig, interessert og lydhør. Alltid oppdatert om data fra tidligere epikrise. Relevante og presise spørsmål og klare svar og vurderinger.
- Gjøres rutineundersøkelser ved legekontoret, og henviser raskt til spesialister/sykehus når det er behov for å bekrefte/avkrefte en antakelse om tilstand som krever behandling.
- Rask og presis skriftlig tilbakemelding om prøvesvar. Tar kontakt på telefon i enkelte tilfeller.
Fantastisk lege
Lege: Hanne Sigrid Tolfsen SkrevetHanne er et fantastisk menneske. Sympatisk, lyttende, medmenneskelig og ekte. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege.
Beste legen
Lege: Hanne Sigrid Tolfsen SkrevetHanne, er min fast lege. Gjennom tiden jeg har vært hos henne, så har hun forsøkt å ta alle nødvendige prøver for å utrede meg. Hun er så flink dyktig og ikke minst til å lytte og forstå! Hun setter seg helt klart inn i jobben og gjør en god jobb uten tvil! Ikke minst trenger vi ett smil og vi blir tatt imot med et smil!
Lite, om intet, pasientomsorg
Lege: Ena Nielsen SkrevetDårlig til å forstå pasientens problem og veldig lite intressert i hvordan du faktisk har det. Lite, om intet, pasientomsorg.
Står nå i kø hos en annen fastlege, frem til jeg kommer over til ny lege kommer jeg til å benytte meg av private tjenester.